Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2021

Print Print this release
11. Marraskuuta 2021

Bittiumin huipputeknologiaan perustuvat lääketieteen teknologiatuotteet ja terveysteknologian tuotekehityspalvelut esillä Medica 2021 -messuilla

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 11.11.2021 klo 13.00

Bittiumin huipputeknologiaan perustuvat lääketieteen teknologiatuotteet ja terveysteknologian tuotekehityspalvelut esillä Medica 2021 -messuilla

Oulu, 11.11.2021 – Bittiumin innovatiiviset kardiologian ja neurofysiologian tuotteet ja ratkaisut sekä lääketieteen teknologiamarkkinoille suunnatut tuotekehityspalvelut ovat esillä Medica 2021 -messuilla. Kyseessä on maailman suurin lääketieteen alan tapahtuma, jotka järjestetään Düsseldorfissa, Saksassa, 15.–18. marraskuuta.2021.

Bittiumin Medical Technologies -asiantuntijat esittelevät edistyksellisiä sydämen, unihäiriöiden ja aivojen monitorointiin kehitettyjä huipputeknologiaratkaisuja, jotka mahdollistavat kehon sähköisen toiminnan ja unenaikaisen hengityksen häiriöiden varhaisen havaitsemisen ja siten potilaan nopeamman diagnoosin ja hoitoprosessin nopeuttamisen. Bittiumin kaikki kardiologian, neurofysiologian ja unihäiriöiden mittaamisen kokonaisratkaisut toimivat pilvipohjaisissa taustajärjestelmissä, jotka mahdollistavat tietojen analysoinnin sijainnista riippumatta.

Bittiumin tuotekehityspalveluasiantuntijat esittelevät terveysteknologian tuotekehityspalveluita, jotka mahdollistavat muun muassa innovatiivisten, uusimpia teknologioita hyödyntävien langattomien laitteiden kehityksen sekä sairaalaan että sairaalan ulkopuoliseen käyttöön. Tuotekehityspalveluja käyttävät asiakasyritykset hyötyvät Bittiumin vahvasta osaamisesta ja kokemuksesta tuotekehityksen kaikilla osa-alueilla, mukaan lukien monipuolinen laite- ja ohjelmisto-osaaminen, sekä erityisosaamisesta langattomassa tiedonsiirrossa ja tietoturvassa. Tuotekehitysprojektien laadun takaavat lääketieteen ISO 13485 -sertifikaatin mukaiset prosessit.

Medical Technologies -tiimi sijaitsee osastolla 9/C15 ja esittelee seuraavia tuotteita ja ratkaisuja:

Kardiologian tuotteet ja ratkaisut:

  • Bittium Faros™ EKG-mittalaite sydämen rytmihäiriöiden havaitsemiseen
  • Bittium Cardiac Navigator™ ohjelmistoratkaisu kliiniseen Holter EKG-tallennusten analysointiin
  • Bittium OmegaSnap™ -EKG-elektrodien tuoteperheen kertakäyttöiset EKG-tarraelektrodit
  • Bittium HolterPlus™ ratkaisu sydämen sähköisen toiminnan etämonitorointiin

Neurofysiologian tuotteet ja ratkaisut:

  • Bittium Respiro™ uniapneatutkimuslaite- ja analyysipalveluratkaisu (Home Sleep Apnea Testing, HSAT)
  • Bittium Respiro Analyst™ -ohjelmisto uniapneamittadatan analysointiin
  • Bittium BrainStatus™ EEG-järjestelmä kriittiseen hoitoon
  • Bittium BrainStatus™ ja Cerenion C-Trend käytännöllinen menetelmä tehohoidon potilaiden aivotoiminnan mittaamiseen
  • Bittium NeurOne™ EEG-mittalaite kliiniseen ja tutkimuskäyttöön

Lisätietoja Bittiumin tarjonnasta: https://www.bittium.com/medical .

T&K-palvelutiimi sijaitsee osastolla 12/D21 ja esittelee seuraavia ratkaisuja:

  • Langattomat ratkaisut - Yksi Bittiumin ydinosaamista on erilaisten radio- ja antenniteknologioiden hallitseminen ja niiden soveltaminen erilaisiin ratkaisuihin langattoman yhteyden avulla. Bittiumin omat RF- ja antennitestauslaboratoriot tukevat kehitystyötä ja mahdollistavat kokonaisvaltaiset projektitoimitukset asiakkaille.
  • Innovatiiviset, virrankulutukseltaan optimoidut laitteet - Bittium on erikoistunut pienikokoisten, eri sensoreita sisältävien ja virrankulutukseltaan optimoitujen laitteiden kehittämiseen. Laiteosaaminen yhdistettynä vahvaan sulautettujen ohjelmistojen osaamiseen mahdollistaa erilaisten kokonaisuuksien kehittämisen vaativiin ympäristöihin.
  • Standardien mukaiset palvelut - Bittiumin tuotekehityspalveluiden laadun takaa ISO 13485 -sertifikaatin mukaiset prosessit, ja tuotteiden laadun ja luotettavuuden todentamisessa hyödynnetään Bittiumin omia testilaboratorioita.

Lisätietoa tarjonnasta: https://www.bittium.com/rd-services/healthcare-medical .

Lisätietoja:

Arto Pietilä
Tuote- ja palvelualueen johtaja, Medical Technologies
Puh. 040 344 3507

Tommi Kangas
Tuote- ja palvelualueen johtaja, Connectivity Solutions
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

Tärkeimmät tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita. Terveydenhuoltoteknologian alalla Bittium tarjoaa ratkaisuja biosignaalien mittaukseen ja valvontaan kardiologiassa, neurofysiologiassa, kuntoutuksessa, työterveydessä ja urheilulääketieteessä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 78,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,1 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com