Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2022

Print Print this release
17. Lokakuuta 2022

Bittium Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 17.10.2022 kello 8.00

Bittium Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

Bittium Oyj:n toimitusjohtaja Hannu Huttunen on ilmoittanut jättävänsä yhtiön toimitusjohtajan tehtävän. Yhtiön hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun ja tavoitteena on saada uusi toimitusjohtaja valittua ensi vuoden alkuun mennessä. Hannu Huttunen jatkaa tehtävässään tähän saakka yhtiön hallituksen täydellä tuella. On sovittu, että Huttunen jatkaa tämän jälkeen yhtiön hallituksen neuvonantajana vuoden 2023 loppuun.

”Bittium on viime vuosien aikana käynyt läpi raskaan muutosprosessin, jossa yhtiön perinteisen tuotekehityspalveluliiketoiminnan rinnalle on kehitetty skaalautuvaa tuoteliiketoimintaa puolustusteollisuuden, mobiilin tietoturvan sekä lääketieteen etädiagnostiikan alueille. Muutos on vaatinut suuria investointeja ja kehityshankkeiden tuloksena yhtiön tuotevalikoima on nyt erittäin kilpailukykyinen. Samalla yhtiön johtamisjärjestelmää on uudistettu itsenäisten liiketoimintayksiköiden suuntaan uusien tuotteiden luoman kasvupotentiaalin täydeksi hyödyntämiseksi. Nyt on hyvä hetki siirtää vetovastuu uudelle henkilölle seuraavaa kasvuvaihetta varten” sanoo Hannu Huttunen.

”Haluan koko hallituksen puolesta kiittää Hannua hänen panoksestaan Bittiumin johtamisessa muutosprosessin läpi ja toivottaa hänelle mitä parasta jatkoa elämässään. Hannu on luotsannut yhtiön hyvään asemaan hakemaan vahvaa kasvua tulevaisuudessa” sanoo Bittiumin hallituksen puheenjohtaja Erkki Veikkolainen.

Oulussa,
17.10.2022

Bittium Oyj:n hallitus
 

Lisätietoja:

Erkki Veikkolainen
Hallituksen puheenjohtaja
Bittium Oyj

Yhteydenotot Bittium Oyj:n viestintä:
Puh. 040 344 2789


Jakelu

NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurofysiologian osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2021 liikevaihto oli 86,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,2 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Tiedostot
Release (wkr0006.pdf)