Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - NIMITYKSIÄ JOT AUTOMATION GROUP OYJ:N KONSERNISSA

Huhtikuu 01, 1999

NIMITYKSIÄ JOT AUTOMATION GROUP OYJ:N KONSERNISSA


JOT Automation Group Oyj on yhtiöittänyt jo aiemmin eriyttämänsä Global Technical Support palvelut omaksi yhtiökseen. Uuden yhtiön nimeksi tulee JOT Automation Service Oy ja se tulee vastaamaan koko JOT Automation Group konsernin After Sales palveluiden tuottamisesta eli asennuksista, koulutuksesta, huollosta ja varaosapalveluista.

Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.4.1999 alkaen diplomi-insinööri Raimo Lehto. Lehto on aiemmin toiminut konsernin palveluksessa Global Technical Support yksiköstä vastaavana johtajana. Uuden yhtiön perustaminen luo entistä paremmat edellytykset kehittää konsernin Global Technical Support ja After Sales liiketoimintaa vastaamaan JOT Automation Groupin kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden tarpeita.

JOT Automation UK Ltd:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.4.1999 alkaen automaatioinsinööri Paul Docherty. Paul Docherty on aiemmin toiminut JOT Automation UK Ltd:n palveluksessa aluemyyntipäällikkönä. JOT Automation UK Ltd:n aiempi toimitusjohtaja Mika Kiiskinen jatkaa konsernin palveluksessa aluemyyntipäällikkönä Suomessa.



JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. 31.12.1998 konsernin palveluksessa oli 479 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 1998 oli 399,1 miljoonaa markkaa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalo 01.04.1999

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja