Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2000

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP -KONSERNILLE YHTIÖ MEKSIKOON

Syyskuu 15, 2000

JOT AUTOMATION GROUP -KONSERNILLE YHTIÖ MEKSIKOON


JOT Automation Group -konserniin kuuluva JOT Automation Inc. on perustanut tytäryhtiön Meksikoon. Uuden yhtiön nimi on JOT Automation, S.A. de C.V. Yhtiö markkinoi ja myy JOT Automation Group Oyj:n tuotteita ja kokonaisratkaisuja sekä tuottaa after sales -palveluja Meksikon alueella.

'JOT Automation, S.A. de C.V.:n perustaminen vahvistaa JOTin maailmalaajuisen toiminnan edellytyksiä. Meksikossa elektroniikkateollisuuden merkitys on erittäin suuri ja alan kasvu on voimakasta. Maassa sijaitsee lukuisia maailman suurimpien elektroniikkateollisuusalan yritysten tuotantoyksiköitä sekä elektroniikan sopimusvalmistajien tehtaita.

Paikallinen toiminta lähellä kasvavia asiakkaitamme takaa heille tuotantoautomaatioratkaisujen lisäksi myös nopeat ja luotettavat after sales -palvelut', toteaa JOT Automation Group Oyj:n toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä, yhteisyrityksiä sekä edustustoja 13 maassa. 30.6.2000 konsernin palveluksessa oli 747 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 30.6.2000 välisenä aikana oli 75,7 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä

Oulunsalo, 15.9.2000

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja