Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2007

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - EB (ELEKTROBIT OYJ) TUTKII MAHDOLLISUUTTA MYYDÄ KIINTEISTÖNSÄ OULUNSALOSSA JA OULUSSA

Lokakuu 31, 2007

EB (ELEKTROBIT OYJ) TUTKII MAHDOLLISUUTTA MYYDÄ KIINTEISTÖNSÄ OULUNSALOSSA JA OULUSSA


PÖRSSITIEDOTE
Julkaisuvapaa 31.10.2007 kello 8.00 (EET)
 
EB (ELEKTROBIT OYJ) TUTKII MAHDOLLISUUTTA MYYDÄ KIINTEISTÖNSÄ OULUNSALOSSA JA OULUSSA
 
EB (Elektrobit Oyj) on päättänyt osana kustannusrakenteen tehostamistoimenpiteitä tutkia mahdollisuutta myydä kiinteistönsä Oulunsalossa ja Oulussa. Mahdollisen myynnin kohteina olisivat Oulunsalossa Automaatiotiellä sijaitseva kiinteistö ja Oulussa Tutkijantiellä sijaitsevat kiinteistöt. Myyntimahdollisuus tutkitaan, koska kiinteistöjen omistaminen ei kuulu EB:n strategiaan eikä ydinliiketoimintaan.
 
Mahdollisten myyntien toteutuessa EB:llä on tarkoituksena takaisinvuokrata nykyiset toimitilat. EB on antanut tilojen myyntimahdollisuutta koskevan toimeksiannon Catella Property Oy:lle. Päätöstä kiinteistöjen myynnistä ei ole tehty, vaan asiaa harkitaan selvityksen tuloksen perusteella.
 
Myynnin kohteisiin kuuluvien rakennusten pinta-alat ovat Oulunsalossa yhteensä noin 13 000 neliötä ja Oulussa noin 10 000 neliötä. Kiinteistöjen yhteenlaskettu kirjanpitoarvo on noin 18,2 miljoonaa euroa. Mahdollisen myynnin ja korvaavien tilaratkaisujen taloudellisia vaikutuksia voidaan arvioida vasta järjestelyn toteutuessa.
 
Tämänhetkisen arvion mukaan tilojen mahdollinen myynti voisi toteutua vuoden 2007 loppuun mennessä tai viimeistään vuoden 2008 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.
 
31.10.2007
 
EB (Elektrobit Oyj)
Hallitus
 
LISÄTIETOA:
Pertti Korhonen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 5148
 
Susanna Marklund
Johtaja, sijoittaja- ja lehdistösuhteet
Puh. 040 344 5321
 
JAKELU:
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
EB, Elektrobit Oyj
EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. Vuoden 2006 liikevaihto oli 181,5 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu OMX Helsingin pörssissä. www.elektrobit.com