Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2007

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - ELEKTROBIT OYJ:N (EB) JA DECOMSYSIN VÄLINEN OSAKEKAUPPA TOTEUTUNUT

Kesäkuu 29, 2007

ELEKTROBIT OYJ:N (EB) JA DECOMSYSIN VÄLINEN OSAKEKAUPPA TOTEUTUNUT


LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa 29.6.2007 kello 15.15 (EEST)
 
 
ELEKTROBIT OYJ:N (EB) JA DECOMSYSIN VÄLINEN OSAKEKAUPPA TOTEUTUNUT
 
Elektrobit Oyj (EB) julkisti 14. kesäkuuta 2007 sopimuksen, jonka mukaisesti yhtiö ilmoitti ostavansa 100 prosenttia DECOMSYS Beteiligungs GmbH -yhtiön osakekannasta. Kauppa on toteutunut 29. kesäkuuta 2007.
 
29.6.2007
 
Elektrobit Oyj
Pertti Korhonen
Toimitusjohtaja
 
LISÄTIETOA:
 
Seppo Laine
CFO
EB
Puh. 040 344 2250
 
JAKELU:
OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
Elektrobit Oyj, EB
EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. Vuoden 2006 liikevaihto oli 181,5 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu OMX Helsingin pörssissä. www.elektrobit.com
 
DECOMSYS
DECOMSYS on ratkaisutoimittaja, jonka autoelektroniikka-alan tiedonsiirtoratkaisut pohjaavat uuteen, korkean suorituskyvyn FlexRay-protokollastandardiin ja uuden sukupolven AUTOSAR-standardiohjelmistoon (Automotive Open System Architecture). FlexRayn mahdollistamat uudet ominaisuudet ja sovellukset tuovat autoihin uudenlaista turvallisuutta, taloudellisuutta, käyttömukavuutta ja viihtyvyyttä. OEM-valmistajat ja autojen laitetoimittajat (Tier 1) kaikkialla maailmassa käyttävät DECOMSYSin suunnittelutyökaluja, valvontaratkaisuja ja prototyyppikehityslaitteistoja. He arvostavat myös kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa tuotekehityksen, koulutukset, sirusuunnittelun, testaukset sekä räätälöidyn ohjelmistokehityksen. FlexRay-yhteisön ja AUTOSARin aktiivisena jäsenenä DECOMSYS on erityisen ylpeä voidessaan esittäytyä ensimmäisten FlexRay-sarjan projektien perusohjelmistotoimittajaksi. DECOMSYSin pääkonttori on Wienissä, ja yhtiöllä on tytäryhtiöt Saksassa ja Yhdysvalloissa.