Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2008

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - EB, ELEKTROBIT OYJ, MYY KIINTEISTÖNSÄ OULUNSALOSSA

Heinäkuu 04, 2008

EB, ELEKTROBIT OYJ, MYY KIINTEISTÖNSÄ OULUNSALOSSA


PÖRSSITIEDOTE
Julkaisuvapaa 4.7.2008 kello 14.00 (CET+1)
 
EB, ELEKTROBIT OYJ, MYY KIINTEISTÖNSÄ OULUNSALOSSA  
 
EB ja RL-Nordic Oy ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen EB:n Automaatiotiellä Oulunsalossa sijaitsevan kiinteistön myynnistä RL-Nordic Oy:lle.
 
Kiinteistön velaton kokonaiskauppahinta on 7,9 miljoonaa euroa. Käteisenä maksettava kauppahinta on noin 2,1 miljoonaa euroa. Kaupan yhteydessä EB on sitoutunut vuokraamaan myymänsä kiinteistön seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. EB:n tarkoituksena on jatkossa keskittää oma liiketoimintansa Ouluun ja vuokrata Oulunsalon kiinteistö edelleen kolmansille osapuolille.
 
Kiinteistön kaupasta ei kerry EB:lle olennaista myyntivoittoa. Kiinteistökaupan seurauksena vuoden 2008 kolmannelle vuosineljännekselle tuloutuu kertaluonteista tuloa noin 1,9 miljoonaa euroa.  Vastaavasti EB kirjaa arviolta samansuuruisen, lähinnä Oulunsalosta vuokrattavien tilojen käyttöasteeseen liittyvän kuluvarauksen. Kassavirtavaikutuksen vuoden 2008 toiselle vuosipuoliskolle arvioidaan olevan noin 1,8 miljoonaa euroa.   
 
 
4.7.2008
 
Elektrobit Oyj
Hallitus
 
 
LISÄTIETOA:
Pertti Korhonen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 5148
 
Outi Torniainen
Viestintäjohtaja
Puh. 040 512 1375
 
 
JAKELU:
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
EB, Elektrobit Oyj
EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. Vuoden 2007 liikevaihto oli 144,3 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu OMX Pohjoismaisessa Pörssissä Helsingissä. www.elektrobit.com
 
RL-Nordic Oy
RL-Nordic Oy toimittaa rahoitusratkaisuja yksityisille yrityksille, kunnille ja valtiolle. RL-Nordic kuuluu Raiffeisen-Banking-Group Austriaan ja on Itävallassa sijaitsevan Raiffeisen-Leasing GmbH:n kokonaan omistama tytäryritys. www.rl-nordic.fi