Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2012

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - EB SUUNNITTELEE LAKKAUTTAVANSA TOIMIPISTEEN ESPOOSSA TOIMINTANSA TEHOSTAMISEKSI JA KUSTANNUSRAKENTEEN PARANTAMISEKSI

Maaliskuu 12, 2012

EB SUUNNITTELEE LAKKAUTTAVANSA TOIMIPISTEEN ESPOOSSA TOIMINTANSA TEHOSTAMISEKSI JA KUSTANNUSRAKENTEEN PARANTAMISEKSI


LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 12. maaliskuuta 2012 kello 12.30

EB SUUNNITTELEE LAKKAUTTAVANSA TOIMIPISTEEN ESPOOSSA TOIMINTANSA TEHOSTAMISEKSI JA KUSTANNUSRAKENTEEN PARANTAMISEKSI

Tehostaakseen toimintaansa ja parantaakseen kustannusrakennettaan EB (Elektrobit) suunnittelee lakkauttavansa Wireless-liiketoimintasegmentin Espoon toimipisteen ja keskittävänsä toimintaa Suomessa suurempiin toimipisteisiinsä Oulussa, Kajaanissa ja Tampereella. EB ilmoitti tänään aloittavansa asiasta yhteistoimintaneuvottelut Espoon toimipisteen henkilöstön kanssa. Neuvottelut koskevat yhteensä 25 henkilöä.

EB aikoo tarjota tehtäviä kaikille mahdollisesti lakkautettavan toimipisteen työntekijöille yhtiön muissa Suomen toimipisteissä. EB:llä on Suomessa noin 500 työntekijää.

Toimipisteen mahdollisella sulkemisella ei ole olennaista vaikutusta EB:n vuoden 2012 liikevaihtoon, tulokseen tai taseeseen.

Lisätietoja:
Hannu Huttunen
Wireless-liiketoimintasegmentin johtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

EB, Elektrobit Oyj
EB, Elektrobit Oyj on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2011 liikevaihto oli 162,2 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com