Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Bittium esittelee uusimpia taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan DSEI 2015 -messuilla

Syyskuu 10, 2015

Bittium esittelee uusimpia taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan DSEI 2015 -messuilla


Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 10.9.2015, kello 9.00

Bittium esittelee uusimpia taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan DSEI 2015 -messuilla

Oulu, 10.9.2015 - Bittium (entinen Elektrobit) esittelee uusimpia taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusteollisuudelle suunnatuilla DSEI 2015 -messuilla, Lontoossa, Englannissa 15.-18. syyskuuta. Esiteltävät tuotteet ja ratkaisut ovat Bittium Tactical Wireless IP Network (TAC WIN) -järjestelmä, Bittium Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisu (Long-Term Evolution, 4G), Bittium Tough VoIP -tuoteperhe (Voice over Internet Protocol) sekä Bittium Tough Mobile -LTE älypuhelin. Näissä tuotteissa ja ratkaisuissa yhdistyvät viimeisimmät ohjelmisto- ja laiteteknologiat ja ne mahdollistavat koko taistelukentän kattavan laajakaistaisen tiedonsiirron ja IP-puhelut haastavissakin olosuhteissa. Bittiumin messuosastolla N3-352 demonstroidaan näiden taistelukentällä oleellisten tiedonsiirto- ja kommunikaatioratkaisujen käytettävyyttä. Lisäksi Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa demonstroidaan Bittiumin ja kolmansien osapuolien tietoturvasovelluksia.

  • Bittium TAC WIN on erittäin suorituskykyinen langaton runkoverkkoratkaisu, jolla voidaan rakentaa nopeasti ja joustavasti linkki-, liityntä- ja MANET (Mobile Ad Hoc Network) -verkkoyhteyksiä. Järjestelmä tarjoaa taistelukentän kaikkiin osiin liikkuville joukoille laajakaistaisen IP-tiedonsiirron liittäen ne myös kiinteisiin verkkoihin.
  • Bittium Tactical LTE Access Point on liityntäratkaisu, joka mahdollistaa LTE-liitynnän Bittium TAC WIN -runkoverkkoon. Ratkaisun avulla eri joukot voivat hyötyä kustannustehokkaasta ja nopeasta multimediatiedonsiirrosta ja VoIP-palveluista sekä normaaleilla kaupallisilla älypuhelimilla että viranomaiskäyttöön tarkoitetuilla erikoispäätelaitteilla.
  • Bittium Tough VoIP -tuoteperheen tuotteet mahdollistavat taktiset IP-puhelut ja laajakaistaisen tiedonsiirron vaativissakin olosuhteissa. Tuotteet ovat myös helposti integroitavissa olemassa olevaan IP-infrastruktuuriin.
  • Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen. Alustan ominaisuudet ovat tärkeitä kerroksittaisen laite- ja ohjelmistotietoturvan rakentamiseen. Lisäksi Bittium Tough Mobile -älypuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa ohjelmoitava radiopuhelinpainike (PTT), viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä, IP67-tason veden- ja pölynkestävyys sekä MIL-STD-810G-tason iskunkestävyys.

             
Bittiumin tuotteita ja ratkaisuja esitellään ja demonstroidaan messuosastolla N3-352.

Lisätietoja:
Jari Sankala
Myyntijohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: defense(a)bittium.com

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium
Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2014 liikevaihto oli 52,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com