Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Bittium esittelee tietoturvaratkaisujaan ja taktisen kommunikaation tuotteitaan Kokonaisturvallisuus 2015 -tapahtumassa

Syyskuu 04, 2015

Bittium esittelee tietoturvaratkaisujaan ja taktisen kommunikaation tuotteitaan Kokonaisturvallisuus 2015 -tapahtumassa


Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 4.9.2015, kello 8.30

Bittium esittelee tietoturvaratkaisujaan ja taktisen kommunikaation tuotteitaan Kokonaisturvallisuus 2015 -tapahtumassa

Oulu, 4.9.2015 - Bittium (entinen Elektrobit) esittelee tietoturvaratkaisujaan ja taktisen kommunikaation tuotteitaan 4.-5. syyskuuta Kokonaisturvallisuus 2015 -tapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Esiteltävät tuotteet ja ratkaisut on tarkoitettu puolustus- ja tietoturvamarkkinoiden vaativiin kommunikaatiotarpeisiin ja niissä yhdistyvät viimeisimmät ohjelmisto- ja laiteteknologiat. Nämä tuotteet ja ratkaisut ovat Bittium Tough Mobile -LTE-älypuhelin, Bittium Tactical Wireless IP Network (TAC WIN) -järjestelmä, Bittium Tough VoIP -tuoteperhe (Voice over Internet Protocol) sekä Bittium SafeMove -ohjelmisto.

  • Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen. Alustan ominaisuudet ovat tärkeitä kerroksittaisen laite- ja ohjelmistotietoturvan rakentamiseen. Lisäksi Bittium Tough Mobile -älypuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa ohjelmoitava radiopuhelinpainike (PTT, Push-to-Talk), viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä, IP67-tason veden- ja pölynkestävyys sekä MIL-STD-810G-tason iskunkestävyys.
     
  • Bittium SafeMove -ohjelmisto on korkealaatuinen etäkäyttöratkaisu, joka tarjoaa liikkuville työntekijöille helppokäyttöiset, turvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta ja paikasta riippumatta. Bittium SafeMove mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet
     
  • Bittium TAC WIN on erittäin suorituskykyinen langaton runkoverkkoratkaisu, jolla voidaan rakentaa nopeasti ja joustavasti linkki-, liityntä- ja MANET (Mobile Ad Hoc Network) -verkkoyhteyksiä. Järjestelmä tarjoaa taistelukentän kaikkiin osiin liikkuville joukoille laajakaistaisen IP-tiedonsiirron liittäen ne myös kiinteisiin verkkoihin.
     
  • Bittium Tough VoIP -tuoteperheen tuotteet mahdollistavat taktiset IP-puhelut ja laajakaistaisen tiedonsiirron vaativissakin olosuhteissa. Tuotteet ovat myös helposti integroitavissa jo olemassa olevaan IP-infrastruktuuriin.

       

Taktisen kommunikaation tuotteet Bittium TAC WIN ja Bittium Tough VoIP ovat käytössä muun muassa Suomen Puolustusvoimilla.

Bittiumin tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua messuosastolla E221.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Myyntijohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: sales(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium
Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2014 liikevaihto oli 52,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com