Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan Field Service Forumissa

Kesäkuu 02, 2015

Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan Field Service Forumissa


Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 2. kesäkuuta 2015 kello 9.00

Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan Field Service Forumissa

Oulu, 2.6.2015 - Elektrobit (EB) esittelee turvallisia ja helppokäyttöisiä EB SafeMove -etätyöratkaisujaan Field Service Forumissa (http://www.fieldserviceexcellence.com/ ), joka järjestetään Hollannissa, Sheraton Amsterdam -hotellissa 2.-3. kesäkuuta. Tämän vuosittaisen Field Service Forumin tavoitteena on rakentaa ainutlaatuinen verkostoitumisfoorumi alan ammattilaisille tiedon lisäämiseksi ja uusien ideoiden tuottamiseksi liikkuvien palvelujen tuottamisessa ja johtamisessa. Noin 200 palvelujohtajaa eri puolilta Eurooppaa ja eri toimialoilta kokoontuvat kahdeksi päiväksi vertailemaan kunnossapito- ja palvelutoimintojaan interaktiivisen koulutuksen ja verkostoitumisen merkeissä.

EB esittelee tapahtumassa EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan ja on myös merkittävä osa konferenssin asiasisältöä usealla puheenvuorollaan. Puheenvuorot koostuvat UK Power Networksin asiakasreferenssitarinasta, EB:n omasta onnistuneen liikkuvuudenhallintaprojektin läpiviemiseen liittyvästä esityksestä sekä paneelikeskustelun isännöinnistä teemalla kuinka voitetaan tietoturvaan ja yhteyksien ylläpitoon liittyvät haasteet liikkuvassa työssä.

EB:n asiakkaan edustaja, Sanjay Patel, UK Power Networksin tietohallinnasta, arkkitehtuurista ja kaupallisuudesta vastaava johtaja pitää esityksensä keskiviikkona 3. kesäkuuta kello 9.40. Hän puhuu esityksessään siitä, kuinka liikkuvat työntekijät voivat parantaa tehokkuutta ottamalla käyttöön uusia langattomia teknologioita.  EB:n oma esitys onnistuneen liikkuvuudenhallintaprojektin läpiviemisestä pidetään myöhemmin samana päivänä kello 14.15. EB:n puhujana toimii EB SafeMoven tuotepäällikkö Anton Gyllenberg.

EB SafeMove -ratkaisut:

  • EB SafeMove Mobile VPN -ohjelmisto mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien. EB SafeMoven avulla liikkuvat työntekijät pääsevät samoihin sovelluksiin ja järjestelmiin kuin toimistossakin, mahdollistaen reaaliaikaisen pääsyn tarvittaviin tietoihin ajasta ja paikasta riippumatta.
  • EB SafeMove Mobile Access -palvelu mahdollistaa EB SafeMoven hyödyntämisen myös mobiililaitteissa. Palvelu on tehty ratkaisemaan etäkäyttöongelmat ympäristöissä, joissa on käytössä lukuisia erilaisia mobiililaitteita, kuten esimerkiksi iOS- ja Android -pohjaisia puhelimia ja tabletteja. Suojatun mobiiliyhteyden kautta käyttäjällä on mahdollisuus hyödyntää niitä sisäverkon palveluita, jotka ovat päätelaitteen kanssa yhteensopivia.
  • EB SafeMove Analytics on verkkoyhteyksien seuranta- ja raportointimoduuli, jonka avulla yritykset voivat kerätä tietoja langattomien verkkoyhteyksien toimivuudesta tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Analytics-työkalu kerää jatkuvaa tietoa verkkoyhteyksistä, kuten yhteyden tilasta, yhteyden vahvuudesta, yhteysnopeudesta, yhteystyypistä ja Wi-Fi-verkoista. Analytics-työkalua voidaan myös helposti tehostaa paikannustiedolla, jos GPS-data on käytettävissä.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: http://www.fieldserviceexcellence.com/#tile_registration

Lisätietoja:

Jari Sankala
Myynti- ja markkinointijohtaja
EB:n Wireless-liiketoimintasegmentti
Puh. 040 344 3507
Email: sales.wireless(a)elektrobit.com

EB:n lehdistötiedotteet ovat osoitteessa http://www.elektrobit.com/tiedotteet        

Jakelu:

Tärkeimmät tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)

EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2014 liikevaihto oli 224,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 16,8 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com .

Elektrobit (EB) - Wireless

Wireless-liiketoimintasegmentissä EB tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja puolustus-, turvallisuus- ja muille viranomaismarkkinoille, IoT- markkinoille (Internet of Things) sekä teollisuuden käyttöön. Langattoman tietoliikenteen markkinoille ja muille yrityksille, jotka tarvitsevat langatonta yhteyttä laitteisiinsa, EB tarjoaa tuotekehityspalveluita perustuen uusimpiin langattomiin teknologioihin ja käyttösovelluksiin. Lisäksi EB tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin.

Wireless-liiketoimintasegmentin tuotteita ovat: vaativaan tietoturvallisuus- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettu EB Tough Mobile LTE -älypuhelin, taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetut EB Tactical Wireless IP Network -järjestelmä ja EB Tough VoIP -tuotteet sekä EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisu. EB:n tuotealustoja ovat EB Special Device Platform Android-pohjaisiin päätelaitteisiin ja EB IoT Device Platform langattomilla yhteyksillä ja erilaisilla sensoreilla varustettujen tuotteiden kehittämiseen. EB SafeMove -ohjelmisto mahdollistaa turvalliset ja saumattomat tietoliikenneyhteydet. www.elektrobit.com/wireless