Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan UK eHealth Week 2015 -messuilla

Maaliskuu 02, 2015

Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan UK eHealth Week 2015 -messuilla


Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 2.maaliskuuta 2015 kello 16:45

Elektrobit (EB) esittelee EB SafeMove -etäkäyttöratkaisujaan UK eHealth Week 2015 -messuilla

OULU, 2.3.2015 - Elektrobit (EB) esittelee turvallisia ja helppokäyttöisiä etätyöratkaisuja UK eHealth Week -messuilla, jotka järjestetään Lontoossa, Englannissa 3.-4. maaliskuuta. UK eHealth Week on Englannin suurin terveydenhuollon IT-tapahtuma, jossa esitellään alan uusimpia innovaatioita. Messuilla EB esittelee EB SafeMove -ratkaisujaan, jotka parantavat liikkuvien hoitotyöntekijöiden tehokkuutta varmistamalla turvalliset ja saumattomat yhteydet potilastietojärjestelmiin.

  • EB SafeMove Mobile VPN -ohjelmisto mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien. EB SafeMoven avulla esimerkiksi kotihoitopalveluiden työntekijät pääsevät samoihin sovelluksiin ja järjestelmiin kuin sairaalassakin, mahdollistaen reaaliaikaisen pääsyn potilastietoihin.
  • EB SafeMove Mobile Access -palvelu mahdollistaa EB SafeMoven hyödyntämisen myös mobiililaitteissa. Palvelu on tehty ratkaisemaan etäkäyttöongelmat ympäristöissä, joissa on käytössä lukuisia erilaisia mobiililaitteita, kuten esimerkiksi iOS- ja Android -pohjaisia puhelimia ja tabletteja. Suojatun mobiiliyhteyden kautta käyttäjällä on mahdollisuus hyödyntää niitä sisäverkon palveluita, jotka ovat päätelaitteen kanssa yhteensopivia.
  • EB SafeMove Analytics on verkkoyhteyksien seuranta- ja raportointimoduuli, jonka avulla yritykset voivat kerätä tietoja langattomien verkkoyhteyksien toimivuudesta tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Analytics-työkalu kerää jatkuvaa tietoa verkkoyhteyksistä, kuten yhteyden tilasta, yhteyden vahvuudesta, yhteysnopeudesta, yhteystyypistä ja Wi-Fi-verkoista. Analytics-työkalua voidaan myös helposti tehostaa paikannustiedolla, jos GPS-data on käytettävissä.

       

EB:llä on tapahtumassa myös puheenvuoro otsikolla "Improving efficiency of mobile care workers in NHS organisations". Puhujina ovat Tomas Granö, EB:n SafeMove -ratkaisuiden myynnistä vastaava johtaja ja myynnin tuesta vastaava Simon Addis. Esitys on keskiviikkona 4.3. Best Practise Caféssa klo 12.00.

EB:n tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua messukeskus Olympiassa, National Hallissa, osastolla 172.

Lisätietoja:
Jari Sankala
Myynti- ja markkinointijohtaja
EB:n Wireless-liiketoimintasegmentti
Puh. 040 344 3507
Email: sales.safemove(a)elektrobit.com

EB:n lehdistötiedotteet ovat osoitteessa http://www.elektrobit.com/tiedotteet

Jakelu:
Tärkeimmät tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)
EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2014 liikevaihto oli 224,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 16,8 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com  

Elektrobit (EB) - Wireless
Wireless-liiketoimintasegmentissä EB tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja puolustus-, turvallisuus- ja muille viranomaismarkkinoille, IoT-markkinoille (Internet of Things) sekä teollisuuden käyttöön. Langattoman tietoliikenteen markkinoille ja muille yrityksille, jotka tarvitsevat langatonta yhteyttä laitteisiinsa, EB tarjoaa tuotekehityspalveluita perustuen uusimpiin langattomiin teknologioihin ja käyttösovelluksiin. Lisäksi EB tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin.

Wireless-liiketoimintasegmentin tuotteita ovat: vaativaan tietoturvallisuus- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettu EB Tough Mobile LTE -älypuhelin, taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetut EB Tactical Wireless IP Network -järjestelmä ja EB Tough VoIP -tuotteet sekä EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisu. EB:n tuotealustoja ovat EB Special Device Platform Android-pohjaisiin päätelaitteisiin ja EB IoT Device Platform langattomilla yhteyksillä ja erilaisilla sensoreilla varustettujen tuotteiden kehittämiseen. EB SafeMove -ohjelmisto mahdollistaa turvalliset ja saumattomat tietoliikenneyhteydet. www.elektrobit.com/wireless