Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2015

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - Elektrobit (EB) esittelee uusimpia taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan IDEX 2015 -messuilla

Tammikuu 28, 2015

Elektrobit (EB) esittelee uusimpia taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan IDEX 2015 -messuilla


Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 28. tammikuuta 2015 kello 14.00

Elektrobit (EB) esittelee uusimpia taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan IDEX 2015 -messuilla

Elektrobit (EB) esittelee taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusteollisuudelle suunnatuilla IDEX 2015 -messuilla, jotka järjestetään Abu Dhabissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa 22.-26. helmikuuta. Messuilla EB esittelee EB Tactical Wireless IP Network (TAC WIN) -järjestelmää, EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisua (Long-Term Evolution, 4G), EB Tough VoIP -tuoteperhettä (Voice over Internet Protocol) sekä EB Tough Mobile -älypuhelinta.

  • EB TAC WIN on erittäin suorituskykyinen langaton runkoverkkoratkaisu, jolla voidaan rakentaa nopeasti ja joustavasti linkki-, liityntä- ja MANET (Mobile Ad Hoc Network) -verkkoyhteyksiä. Järjestelmä tarjoaa taistelukentän kaikkiin osiin liikkuville joukoille laajakaistaisen IP-tiedonsiirron liittäen ne myös kiinteisiin verkkoihin.
  • EB Tactical LTE Access Point on liityntäratkaisu, joka mahdollistaa langattoman LTE-liitynnän EB TAC WIN -runkoverkkoon. Ratkaisun avulla eri joukot voivat hyötyä kustannustehokkaasta ja nopeasta multimediatiedonsiirrosta ja VoIP-palveluista sekä normaaleilla kaupallisilla älypuhelimilla että viranomaiskäyttöön tarkoitetuilla erikoispäätelaitteilla.
  • EB Tough VoIP -tuoteperheen tuotteet mahdollistavat taktiset IP-puhelut ja laajakaistaisen tiedonsiirron vaativissakin olosuhteissa. Tuotteet ovat myös helposti integroitavissa olemassa olevaan IP-infrastruktuuriin.
  • EB Tough Mobile on lujatekoinen Android LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät kaupalliset laiteteknologiat, tietoturvaratkaisut ja viranomaismarkkinoiden vaatimukset.  Erityisen tietoturva-alustan lisäksi EB Tough Mobile -älypuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa erillinen radiopuhelinpainike (PTT), viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä, IP67-tason veden- ja pölynkestävyys sekä MIL-STD-810G-tason iskunkestävyys.

EB:n tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua messuosastolla 06-B33.

EB etsii aktiivisesti järjestelmäintegraattoreita ja jakelukumppaneita puolustusteollisuuden tuotteilleen. Lue lisää tuotteistamme sivulta www.elektrobit.com/defense_authorities .

Lisätietoja:
Jari Sankala
Myynti- ja markkinointijohtaja
EB:n Wireless-liiketoimintasegmentti
Puh. 040 344 3507
Email: defense(a)elektrobit.com

EB:n lehdistötiedotteet ovat osoitteessa www.elektrobit.com/uutta/porssi-_ja_lehdistotiedotteet .    

Jakelu:
Tärkeimmät tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)
EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2013 liikevaihto oli 199,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 8,1 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä. www.elektrobit.com

EB:n tuotteet ja palvelut puolustusmarkkinoille
EB on johtava radio- ja viestintäratkaisujen asiantuntija. EB toimittaa tuotteita ja palveluita langattomaan ja langalliseen taktiseen tiedonsiirtoon ja signaalitiedusteluun. Uusinta teknologiaa edustavat tuotteet on kehitetty ja testattu vastaamaan äärimmäisiä vaatimuksia.