Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2017

Print Print this release
16. Tammikuuta 2017

Bittium esittelee DevOps-osaamistaan Reset-tapahtumassa Helsingissä

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 16.1.2017, kello 15.30

Bittium esittelee DevOps-osaamistaan Reset-tapahtumassa Helsingissä

Oulussa, 16.1.2017 – Bittium esittelee DevOps-osaamistaan valmistavan teollisuuden päättäjille ja asiantuntijoille suunnatussa Reset-tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 17. tammikuuta 2017. Esillä on suunnittelu- ja kehitystyössä hyödynnettävät DevOps-palvelut, joiden tarkoituksena on lisätä nopeutta, laatua ja läpinäkyvyyttä ohjelmistokehitykseen.

Bittiumilla on tapahtumassa tietoisku ”Kuinka ohjelmistokehitystä voidaan nopeuttaa DevOpsin avulla?”. Tietoisku on klo 12.00–12.15 ja puhujana toimii Bittiumin DevOps-asiantuntija Sauli Kukkonen.

Tapahtumassa esiteltävät palvelut:

  •  DevOps-palvelut: DevOps on moderni toimintatapa, joka yhdistää erilliset organisaatiot, kulttuurin, prosessit ja työkalut ohjelmistokehityksen tehostamiseksi. Käytännössä se tarkoittaa tuotekehityksen mahdollisimman pitkälle vietyä automatisaatiota ja yhteistyötä eri toimintojen välillä tavoitteiden saavuttamiseksi. DevOps-kehitystä tehdään käyttäen ketteriä ohjelmistonkehitysmenetelmiä. Bittiumin erityisosaamisena on pitkälle viety sulautettujen ohjelmistojärjestelmien kehitykseen suunnattu DevOps.
  • Tuotekehityspalvelut: Bittium tarjoaa innovatiivisia suunnittelu- ja tuotekehityspalveluja asiakkaille, joiden vaatimuksena on kehittää räätälöityjä, tiettyä tarkoitusta varten rakennettuja IoT-laitteita toimialakohtaisten vaatimusten mukaisesti. Bittiumin kilpailukyky näillä markkinoilla perustuu vahvaan teknologia- ja tietoturvaosaamiseen sekä luotettavuuteen ja laatuun. 

Lisätietoja Bittiumin DevOps-palveluista löytyy www-sivuiltamme osoitteesta: https://www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/telecom/devops_services

Lisätietoja:

Klaus Mäntysaari
Connectivity-tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3345
Email: sales1global(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. 10.11.2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com .