Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
21. Toukokuuta 2018

Bittium esittelee tietoturvallisia ja helppokäyttöisiä SafeMove®-etäkäyttöratkaisujaan Utility Week Live -tapahtumassa Birminghamissa

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 21.5.2018, kello 16.00

Bittium esittelee tietoturvallisia ja helppokäyttöisiä SafeMove®-etäkäyttöratkaisujaan Utility Week Live -tapahtumassa Birminghamissa

 

Bittium julkaisee tapahtuman yhteydessä asiakasreferenssitarinan: ”UK Power Networks parantaa merkittävästi kenttätyöntekijöittensä tuottavuutta Bittium SafeMove® -ratkaisun avulla”.

Oulussa, 21.5.2018 – Bittium esittelee tietoturvallisia ja helppokäyttöisiä Bittium SafeMove® -etäkäyttöratkaisujaan vesi- ja voimalaitoksille suunnatuilla Utility Week Live -messuilla Englannissa, Birminghamissa, NEC hallissa 22.–23. toukokuuta 2018. Turvalliset, saumattomat ja katkeamattomat yhteydet ovat erityisen tärkeitä liikkuville kenttätyöntekijöille, jotka ovat riippuvaisia pääsystä verkkoihin ja palveluihin tavallisen toimistoympäristön ulkopuolella. Bittium SafeMove® -ratkaisun avulla kenttätyöntekijöillä on aina turvallinen ja vaivaton pääsy tarvitsemiinsa sovelluksiin ja yhteydet pysyvät yllä myös mahdollisten verkkokatkosten aikana.

UK Power Networks on ollut SafeMove®-asiakas vuodesta 2013 lähtien. Nyt julkaistavassa asiakasreferenssitarinassa esitellään UK Power Networksissa vuonna 2015 alkanutta yhteyksien optimointiin tähtäävää projektia, jonka tavoitteena oli 2700 (nykyisin lähes 3600) kenttätyöntekijän tuottavuuden parantaminen. Avainasemassa oli muun muassa se, kuinka voidaan mitata ja parantaa matkapuhelinverkkojen kattavuutta sekä vähentää tiedonsiirtokustannuksia. Bittium SafeMove® Mobile VPN- ja Analytics -ohjelmistojen sekä Iso-Britannian laajimman Wi-Fi-verkon, BT Wi-Fi:n, käyttöönoton avulla yhteydet paranivat 76 prosentista yli 95 prosenttiin ja tiedonsiirtokustannukset vähenivät 25 prosenttia. Asiakasreferenssitarina on luettavissa kokonaisuudessaan täällä.

Tapahtumassa esiteltävät tuotteet ja ratkaisut:

  • Bittium SafeMove® Mobile VPN -ohjelmisto mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien. Bittium SafeMoven avulla liikkuvat työntekijät voivat helposti lähettää ja vastaanottaa työtilauksia, karttatietoja sekä tilannepäivityksiä reaaliaikaisesti. Uusi visuaalinen käyttöliittymä auttaa loppukäyttäjiä ymmärtämään ja ratkaisemaan nopeasti verkkoyhteysongelmia myös itse. Näin loppukäyttäjille jää enemmän aikaa varsinaisen tehtävän suorittamiseen kentällä.
  • Bittium SafeMove® Analytics on verkkoyhteyksien seuranta- ja raportointimoduuli, jonka avulla yritykset voivat kerätä tietoja langattomien verkkoyhteyksien toimivuudesta tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Analytics-työkalu kerää jatkuvaa tietoa verkkoyhteyksistä, kuten yhteyden tilasta, yhteyden vahvuudesta, yhteysnopeudesta, yhteystyypistä ja Wi-Fi-verkoista. Lisäksi ohjelmiston uudet tietoturvaominaisuudet osaavat välittömästi raportoida mahdollisista tietoturvapoikkeamista käyttäjien mobiililaitteissa. Tämä mahdollistaa kyberuhkiin reagoimisen ilman viiveitä, esimerkiksi sulkemalla poikkeamasta raportoinut laite yritysverkosta tilanteen selvityksen ajaksi.

Bittiumin tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua NEC hallissa, osastolla J44. Lisätietoja Bittium SafeMove® -tarjonnasta löytyy www-sivuiltamme osoitteesta: https://www.bittium.com/products__services/safemove_solutions .

Lisätietoja:

Juha Eskelin
Bittium SafeMove®-ratkaisuista vastaava johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: communications(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium – SafeMove®-ratkaisut 

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Etätyöratkaisuiden edelläkävijänä Bittium tarjoaa helppokäyttöisiä SafeMove® -ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla liikkuvilla työntekijöillä on aina huipputurvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta, paikasta ja verkkoyhteydestä riippumatta. SafeMove®-ratkaisuiden toimintavarmuus on huippuluokkaa myös haastavissa olosuhteissa ja tuotteita on laajasti käytössä vaativissa ympäristöissä, kuten tietoturva- ja viranomaismarkkinoilla, terveydenhuollossa, vesi- ja voimalaitoksissa sekä puolustushallinnossa. Bittiumin vuoden 2017 liikevaihto oli 51,6 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com