Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2019

Print Print this release
05. Syyskuuta 2019

Nimitys Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 5.9.2019 kello 13.00

Nimitys Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Tommi Kangas Bittium Oyj:n Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueen johtajaksi

Bittium Oyj:n Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueen johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 5.9.2019 alkaen Tommi Kangas (48, koneautomaatio insinööri (ylempi AMK)). Tätä ennen hän on toiminut Bittiumilla asiakkuusjohtajana Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueella vastaten merkittävistä projektiasiakkuuksista, sekä työskennellyt tietoliikenneasiakkuuden liiketoiminnan ja myynnin johtotehtävissä. Kangas raportoi tehtävässään Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselle.

”Bittiumin palveluliiketoiminta on kehittynyt merkittävästi viimeisten vuosien aikana langattomuuden laajentuessa yhä uusille sovellusalueille. Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueella merkittävä osa langattomasta teknologiaosaamisestamme on kertynyt asiakashankkeistamme sekä omien tuotteiden ja tuotealustojen kehitystyöstä. Tulemme jatkossa panostamaan yrityksessämme olemassa olevien vahvuuksien sekä osaamisalueiden edelleen kehittämiseen ja laajentamaan tarjontaamme uusien teknologioiden luomille alueille. Pitkän linjan bittiumilaisena Kangas on rakentanut uransa langattoman tietoliikenteen ympärillä. Hänellä on laaja kokemus erilaisista kansainvälisistä asiakashankkeista sekä vahva asiantuntemus tuotekehityspalveluihin keskittyvästä liiketoiminnasta. Uskon, että Tommilla on erinomaiset edellytykset Bittiumin palveluliiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa uusille sovellusalueille”, toteaa Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttunen.

5.9.2019 alkaen Bittiumin johtoryhmään kuuluvat seuraavat henkilöt: toimitusjohtaja Hannu Huttunen (puheenjohtaja), talousjohtaja Pekka Kunnari, lakiasiainjohtaja Kari Jokela, viestintä- ja markkinointijohtaja Karoliina Fyrstén, myyntijohtaja Sammy Loitto, tuote- ja palvelualueiden johtajat Jari Sankala, Arto Pietilä ja Tommi Kangas sekä engineering-toiminnoista vastaava johtaja Jari-Pekka Innanen.

Oulussa, 5.9.2019

Hannu Huttunen
Toimitusjohtaja
Bittium Oyj

Lisätietoja:

Hannu Huttunen
toimitusjohtaja
Puh. 040 344 3507

Jakelu:

NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2018 liikevaihto oli 62,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Tiedostot
Release (wkr0006.pdf)