Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2021

Print Print this release
12. Toukokuuta 2021

Bittium julkaisee tietoturvallisen Bittium Secure Call™ -kommunikaatiosovelluksen viranomaisten ja yritysten käyttöön

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 12.5.2021 kello 12.00

Bittium julkaisee tietoturvallisen Bittium Secure Call™ -kommunikaatiosovelluksen viranomaisten ja yritysten käyttöön

Tietoturvallinen Bittium Tough Mobile™ 2 -älypuhelin ja Bittium Secure Suite™ -taustajärjestelmä täydentyvät nyt Bittium Secure Call -kommunikaatiosovelluksella, ja yhdessä ne muodostavat maailmanluokan tietoturvakokonaisuuden älypuhelinviestintään.

Oulu, 12.5.2021 – Bittium julkaisee tietoturvallisen Bittium Secure Call™ -kommunikaatiosovelluksen viranomaisten ja yritysten käyttöön. Bittium Secure Call -kommunikaatiosovelluksen tietoturva kattaa päästä päähän salatut ääni- ja videopuhelut, ryhmäpuhelut, viestit liitteineen (kuva, äänimuistio, video, yhteystiedot, ääniviestit), ryhmäviestittelyn, Push-to-talk -ääniviestit ja ennalta määritellyn ajan jälkeen tuhoutuvan viesti -ominaisuuden. Bittium Secure Call -kommunikaatiosovellus on saatavilla Bittiumin tietoturvallisiin älypuhelimiin, Android-laitteisiin ja Windows-työasemiin. Käyttäjäorganisaatio voi integroida Bittiumin tietoturvallisen kokonaisratkaisun helposti omaan taustajärjestelmäänsä pitäen päätelaitteet ja niiden välisen viestinnän omassa hallinnassaan. Tämä varmistaa, ettei organisaation luottamuksellista tietoa vuoda kolmansille osapuolille.

Viranomaistason tietoturva saavutetaan, kun Bittium Secure Call -sovellusta käytetään yhdessä Bittium Tough Mobile -älypuhelimien ja Bittium Secure Suite -taustajärjestelmän kanssa. Tässä kokonaisuudessa puhelimet tarjoavat turvallisen ja sertifioidun mobiilialustan sekä rautapohjaisen tietoturvaelementin kommunikaatiosovelluksen käyttämien salausavainten säilyttämiseen ja hallinnointiin. Bittium Secure Suite puolestaan toteuttaa VPN-salauskerroksen kaiken tietoliikenteen salaamiseksi. Tähän tietoturvalliseen kommunikaation kokonaisratkaisuun voi luottaa vaativimmissakin käyttötapauksissa.”Asiakkaat ovat toivoneet meiltä kokonaisratkaisua tietoturvalliseen viestintään, ja nyt vastaamme siihen tarpeeseen Bittiumin omalla Secure Call -kommunikaatiosovelluksella, joka täydentää Bittiumin älypuhelimien ja taustajärjestelmän tietoturvakokonaisuutta.  Bittium Tough Mobile tukee myös muita viestintäsovelluksia ja teemme myös jatkossa yhteistyötä näitä sovelluksia tarjoavien yritysten kanssa, joten asiakkailla on mahdollisuus valita parhaiten heidän tarpeitaan palveleva ratkaisu”, kertoo Jari Sankala, Bittiumin Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja.

Lisätietoja Bittium Secure Call -kommunikaatiosovelluksesta: www.bittium.com/secure-communications-connectivity/bittium-secure-call

Bittium Tough Mobile™ 2

Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelin asettaa uuden standardin äärimmäisen tietoturvalliselle kommunikaatiolle. Älypuhelimessa yhdistyvät ennennäkemättömät laite- ja ohjelmistopohjaiset tietoturvaominaisuudet sekä helppokäyttöisyys. Laitteeseen kajoamisen tunnistava tietoturva-alusta, puhelimen yksityisyyspainike, ja valvottu ja turvallinen toimitusketju takaavat luotettavan ja tietoturvallisen tietojen käsittelyn ja kommunikaation erityisesti viranomais- ja ammattikäytössä.

Lisätietoja Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelimesta: www.toughmobile2.bittium.com

Bittium Secure Suite™

Bittium Secure Suite™ -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmisto mahdollistaa puhelimen tietoturvaominaisuuksien tehokkaimman mahdollisen hyödyntämisen, laitteen luotettavan etähallinnan ja ohjelmiston eheyden varmennuksen, sekä salaa laitteen käyttämät datayhteydet. Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelin ja Bittium Secure Suite -ohjelmisto muodostavat yhdessä ainutlaatuisen käyttövarman järjestelmän, jolla voidaan turvallisesti käsitellä salattua ja luottamuksellista aineistoa sekä turvata kriittinen kommunikaatio.

Lisätietoja Bittium Secure Suite -taustajärjestelmästä: https://www.bittium.com/secure-communications-connectivity/bittium-secure-suite  

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507
Sähköposti: [email protected]

 

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin vuoden 2020 liikevaihto oli 78,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,1 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com   

*Android on Google LLC.:n tuotemerkki.