Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2024

Print Print this release
24. Tammikuuta 2024

Sisäpiiritieto: Muutoksia Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Bittium Oyj
Sisäpiiritieto

Sisäpiiritieto: Muutoksia Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Bittium Oyj:n pörssitiedote 24.1.2024 kello 9:00

Bittium Oyj:n Medical-liiketoimintasegmentin johtaja Antti Näykki (insinööri, sulautetut järjestelmät) on nimitetty 1.2.2024 alkaen Bittium Oyj:n kehitysjohtajaksi. Näykki jatkaa Bittium Oyj:n johtoryhmän jäsenenä. Kehitysjohtajan roolissa hän tulee keskittymään erityisesti Bittiumin pidemmän aikajänteen kasvun rakentamiseen. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat myös konsernin tutkimustoiminnan, toimitusketjujen ja laadun johtaminen sekä henkilöstöhallinto ja tietohallinto. Näykki on toiminut Bittium Oyj:n liiketoiminnan kehittämisestä vastaavana johtajana vuosina 2019–2021 ja jatkaa nyt uudessa roolissaan yhtiön kannattavan kasvustrategian eteenpäinviemistä. Näykki raportoi toimitusjohtaja Johan Westermarckille.

Bittium Oyj:n kehitysjohtaja Laura Kauppinen (psykologian tohtori) on nimitetty 1.2.2024 alkaen Medical-liiketoimintasegmentin johtajaksi. Kauppinen jatkaa myös Bittium Oyj:n johtoryhmän jäsenenä. Kauppinen aloitti Bittiumilla kesäkuussa 2023 kehitysjohtajan tehtävässä vieden läpi konsernin strategiapäivityksen sekä merkittävän muutosprosessin yhtiön tervehdyttämiseksi. Uudessa tehtävässään Kauppinen keskittyy päivitetyn strategian implementointiin kannattavan kasvun mahdollistamiseksi Medical-liiketoiminnassa. Kauppinen raportoi toimitusjohtaja Johan Westermarckille.

”Medical-liiketoimintasegmentissä on kuluneen kahden vuoden aikana menestyksekkäästi investoitu tuotekehitykseen, ja laajennettu niin tuotevalikoimaa kuin asiakaspohjaakin Antin johdolla. Seuraavaksi Antti ottaa kehitysjohtajan tehtävässään vahvan roolin koko konsernin kasvustrategian eteenpäinviemisessä. Olemme kuluneen vuoden aikana Bittiumilla tehneet mittavia toimenpiteitä toteuttaessamme muutoksia yhtiön tervehdyttämiseksi ja kannattavan kasvun mahdollistamiseksi. Lauralla on ollut tärkeä rooli toimintojen fokusoimisessa liiketoimintasegmenttien kasvustrategioiden tueksi ja tuloksentekokyvyn parantamiseksi. Seuraavaksi hän tulee keskittymään operatiivisen liiketoiminnan johtamiseen ja päivitetyn strategian implementointiin Medical-liiketoimintasegmentissä”, toteaa Bittium Oyj:n toimitusjohtaja Johan Westermarck.

Bittium Oyj:n johtoryhmän 1.2.2024 alkaen muodostavat toimitusjohtaja Johan Westermarck, talousjohtaja Antti Keränen, lakiasiainjohtaja Kari Jokela, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Karoliina Malmi, kehitysjohtaja Antti Näykki sekä liiketoimintasegmenttien johtajat Jari Inget (Engineering Services), Tommi Kangas (Defense & Security) ja Laura Kauppinen (Medical).


Oulussa, 24.1.2024

Johan Westermarck
Toimitusjohtaja
Bittium Oyj
 

Lisätietoja:

Johan Westermarck
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 2789 (konserniviestintä)


Jakelu

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurofysiologian osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2022 liikevaihto oli 82,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Tiedostot
Sisäpiiritieto: Muutoksia Bittium Oyj:n johtoryhmässä (wkr0006.pdf)