Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2023

Print Print this release
22. Syyskuuta 2023

Kutsu Bittium Oyj:n vuoden 2023 pääomamarkkinapäivään

Bittium Oyj
Lehdistötiedote

Kutsu Bittium Oyj:n vuoden 2023 pääomamarkkinapäivään

Bittium Oyj:n lehdistötiedote 22.9.2023 kello 9:00

Kutsumme sijoittajat, analyytikot ja median edustajat Bittiumin pääomamarkkinapäivään 30.10.2023 klo 12.30–15.00. Tilaisuus pidetään webcast-lähetyksenä, mutta tilaisuuteen on myös mahdollista osallistua paikan päällä. Paikan päälle tuleville on tarjolla buffet-lounas kello 11.30 alkaen. Tilaisuus pidetään englannin kielellä.

Bittium aloitti vuoden 2022 alussa toimintansa kehittämisen kohti itsenäisiä liiketoimintayksiköitä tavoitteenaan aloittaa liiketoimintakohtainen segmenttiraportointi viimeistään vuoden 2024 alusta. Yhtiöllä on kolme liiketoimintayksikköä, jotka ovat Medical Technologies, Defense & Security ja Connectivity Solutions. Strategiatyötä jatketaan syksyn aikana ja pääomamarkkinapäivässä Bittiumin toimitusjohtaja Johan Westermarck ja yhtiön liiketoimintajohtajat kertovat tarkemmin yhtiön liiketoimintasuunnitelmista sekä yhtiön kannattavan kasvun strategiasta.

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan tilaisuuteen alla olevan linkin kautta. Sama linkki toimii myös webcastin seuraamisessa reaaliaikaisesti ja nauhoitteen katselussa jälkeenpäin. Linkin kautta voi myös esittää kysymyksiä etukäteen.

Webcast ja ilmoittautuminen: https://bittium.videosync.fi/cmd-2023

Tilaisuus pidetään Sanomatalon Eliel-studiossa Helsingissä, ja siellä on myös mahdollista tutustua yhtiön tuotteisiin ja ratkaisuihin. Paikan päälle mahtuu 50 henkilöä ja sinne tulee ilmoittautua viimeistään 23.10.2023 mennessä.

Tallenne tilaisuudesta ja siellä pidettyjen esitysten materiaalit ovat saatavilla tilaisuuden jälkeen Bittiumin IR-sivuilla osoitteessa: https://www.bittium.com/investors

Tervetuloa!

Johan Westermarck,
Toimitusjohtaja
Bittium Oyj


Lisätietoja:

Karoliina Malmi
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Puh. 040 344 2789

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet


Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurofysiologian osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2022 liikevaihto oli 82,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com