Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2023

Print Print this release
14. Elokuuta 2023

Muutoksia Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Bittium Oyj
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Muutoksia Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Bittium Oyj:n pörssitiedote 14.8.2023 kello 8.45

Bittium Oyj:n Defense & Security -liiketoimintayksikön johtaja ja Bittium Oyj:n johtoryhmän jäsen Jari Sankala on päättänyt jättää yhtiön ja jatkaa uraansa Bittiumin ulkopuolella. Sankala jatkaa yhtiön palveluksessa 14.2.2024 saakka toimien neuvonantajana Defense & Security -liiketoiminnassa edesauttaakseen sujuvaa siirtymää.

Bittium Oyj:n Connectivity Solutions -liiketoimintayksikön johtaja ja Bittium Oyj:n johtoryhmän jäsen Tommi Kangas (51, koneautomaatio insinööri (ylempi AMK)) ottaa toistaiseksi johtaakseen Defense & Security -liiketoimintayksikön. Kankaan keskittyessä Defense & Security -liiketoimintayksikön johtamiseen, Jari Inget (46, diplomi-insinööri, sähkötekniikka) on nimitetty Connectivity Solutions -liiketoimintayksikön väliaikaiseksi johtajaksi. Inget myös edustaa Connectivity Solutions -liiketoimintayksikköä Bittium Oyj:n johtoryhmässä. Ingetillä on pitkä historia Connectivity Solutions -liiketoimintayksikössä erilaisissa johtotehtävissä, joista viimeisimpänä liiketoimintajohtajana. Muutokset astuvat voimaan välittömästi. Kangas ja Inget raportoivat molemmat Bittium Oyj:n toimitusjohtajalle Johan Westermarckille.

”Haluan kiittää Jari Sankalaa hänen pitkäaikaisesta ja vahvasta panostuksesta Bittiumiin ja toivotan hänelle onnea ja menestystä urallaan tulevaisuudessa. Jarin johdolla Bittium on laajentanut taktisen kommunikaation ja tietoturvallisen viestinnän tuoteportfoliotaan ja kasvanut tunnetuksi toimijaksi puolustus- ja viranomaismarkkinassa”, sanoo Bittium Oyj:n toimitusjohtaja Johan Westermarck.

14.8.2023 alkaen Bittium Oyj:n johtoryhmään kuuluvat seuraavat henkilöt: toimitusjohtaja Johan Westermarck (puheenjohtaja), talousjohtaja Antti Keränen, lakiasiainjohtaja Kari Jokela, IR-, viestintä- ja markkinointijohtaja Karoliina Malmi, kehitysjohtaja Laura Kauppinen sekä liiketoimintayksiköiden johtajat Antti Näykki (Medical Technologies), Tommi Kangas (Defense & Security) (väliaikainen) ja Jari Inget (Connectivity Solutions) (väliaikainen).

Oulussa, 14.8.2023

Bittium Oyj
Johan Westermarck
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Johan Westermarck
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 3507


Jakelu

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurofysiologian osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2022 liikevaihto oli 82,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Tiedostot
Muutoksia Bittium Oyj:n johtoryhmässä (wkr0006.pdf)