Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2023

Print Print this release
02. Maaliskuuta 2023

Bittiumin kattavat tuotekehityspalvelut langattomiin ratkaisuihin esittelyssä Embedded World -tapahtumassa

Bittium Oyj
Lehdistötiedote

Bittiumin kattavat tuotekehityspalvelut langattomiin ratkaisuihin esittelyssä Embedded World -tapahtumassa

Bittium Oyj:n lehdistötiedote 2.3.2023 kello 14:00

Bittium, johtava tuotekehityspalveluiden toimittaja langattoman tietoliikenteen, teollisuuden, ja lääketieteen teknologian alueilla, esittelee palvelutarjontaansa Embedded World -tapahtumassa Nürnbergissä, Saksassa 14.–16.3.2023.

Vahva laite- ja ohjelmisto-osaaminen ja pitkä kokemus langattomien, pienikokoisten ja virrankulutukseltaan optimoitujen sekä useita eri verkkoteknologioita tukevien laitteiden kehittämisestä mahdollistavat uuden sukupolven tuotteiden kehittämisen vaativiinkin tarpeisiin. Bittium tarjoaa palvelujaan tuotekehityksen kaikkiin vaiheisiin aina teknologiakonsultoinnista ja tuotekonseptoinnista avaimet käteen -tuotteiden kehittämiseen. Standardeihin perustuvat laadunhallintajärjestelmät yhdistettynä läpinäkyvään ja ketterään toimintatapaan takaavat palvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden.

Embedded Award -palkintoehdokkuus Bittium Cellular IoT Solution™ -ratkaisulle

Tapahtumassa demonstroitava Bittium Cellular IoT Solution™ -ratkaisu on valittu ehdolle Embedded Award -palkinnon saajaksi. Bittiumin ratkaisu on yksi kolmesta ehdokkaasta Software-kategoriassa. Palkintoja jaetaan yhteensä kahdeksassa kategoriassa, joihin esityksiä tehtiin yhteensä 98 kappaletta. 

"Bittiumin asiantuntemus langattomissa teknologioissa ja IoT-laitteiden tuotekehityksessä on mahdollistanut tämän edistyksellisen ratkaisun kehittämisen. Ratkaisun avulla autamme asiakkaitamme tuomaan heidän IoT-laitteisiinsa helpomman ja kustannustehokkaamman liitettävyyden, ja tuotekehityskumppanina tuemme sekä laitteen että liitettävyyden kehittämisessä asiakkaan tarpeiden mukaisesti", kertoo Tommi Kangas, Bittiumin Connectivity Solutions -liiketoimintayksikön johtaja.

Bittium Cellular IoT Solution -ratkaisulla voi päivittää jo markkinoilla olevien IoT-laitteiden 2G- tai 3G-liitettävyyden 4G- tai 5G-liitettävyyteen tai integroida 4G/5G-liitettävyyden uusiin kehitettäviin IoT-laitteisiin. Ratkaisun avulla voi poistaa myös tarpeen erilliselle IoT-laitteen ja pilvipalveluiden välissä olevalle yhdyskäytävälaitteelle (gateway), joka tyypillisesti tarjoaa liitynnän paikallisen langattoman tai langallisen yhteyden kautta.

Ratkaisu on modulaarinen ja integroidaan IoT-laitteen modeemimoduuliin. Tämä minimoi itse IoT-laitteeseen vaadittavat muutokset, kun langaton liitettävyys päivitetään tai sisällytetään laitteeseen. Cellular IoT Solution -ratkaisun avulla IoT-laite pystytään yhdistämään pilvipalveluun. Pilvipalvelussa olevaa ohjelmistoa ja näin myös laitteen toimintaa pystytään nopeasti mukauttamaan ilman että itse laitteen ohjelmisto tarvitsee muokata.

Lisätietoja Bittium Cellular IoT Solution -ratkaisusta: https://www.bittium.com/rd-services/bittium-cellular-iot-solution

Bittiumin tuotekehityspalveluihin voi tutustua tapahtumaosastolla Hall 4 / 4-142.

Lisätietoja:

Tommi Kangas
Connectivity Solutions -liiketoimintayksikön johtaja
Puh. 040 344 3507
Sähköposti: [email protected]

Jakelu:

Tärkeimmät tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurofysiologian osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2022 liikevaihto oli 82,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com