Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2022

Print Print this release
31. Lokakuuta 2022

Bittium perustaa Clinical Advisory Boardin terveydenhuollon teknologiatuotteidensa liiketoiminnan tueksi

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 31.10.2022 klo 15.15

Bittium perustaa Clinical Advisory Boardin terveydenhuollon teknologiatuotteidensa liiketoiminnan tueksi

Oulu, 31.10.2022 – Bittium perustaa Clinical Advisory Boardin tukemaan terveydenhuollon teknologiatuotteidensa liiketoimintaa. Clinical Advisory Board tuo Bittiumille lääketieteellistä ammattiosaamista ja kansainvälisen foorumin jatkuvalle kehittämiselle. Clinical Advisory Board koostuu yrityksen ulkopuolisista lääketieteen ammattilaisista, joilla jokaisella on mittava kokemus omalta erikoisalaltaan muun muassa urheilulääketieteestä, kardiologiasta, sähköfysiologiasta ja kliinisestä tutkimuksesta.

Clinical Advisory Boardin tehtävänä on antaa palautetta ja tehdä kliinistä tutkimusta Bittiumin tuotteista sekä avustaa omalla asiantuntemuksellaan Bittiumia kehittämään entistä kilpailukykyisempiä ratkaisuja. Clinical Advisory Board auttaa Bittiumia myös tuottamaan kohdennettua materiaalia nykyisille asiakkaille tukemalla webinaareissa, koulutuksissa sekä muussa yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

”Toimintamme Medical Technologies -liiketoiminta-alueella on kasvanut ja kasvuamme tehostamaan olemme nyt koonneet yksittäisten lääketieteellisten neuvonantajien lisäksi Clinical Advisory Boardin, jonka jäsenet ovat pitkän linjan lääketieteen ammattilaisia eri taustoilla. Aloitamme innolla yhteistyön Clinical Advisory Boardin kanssa. Heidän näkökulmansa lääketieteen teknologian kehityksen suunnista ja palautteensa tuotteistamme on arvokas lisä tuotekehityksellemme. Clinical Advisory Boardin jäsenten ammattiosaamisen kautta tulemme myös kerryttämään entistä syvällisempää ymmärrystä teknologian kilpailueduista ja kehityskohteista kliinisessä kontekstissa, minkä lisäksi Clinical Advisory Board mahdollistaa kliinisen toimintaympäristön muutokseen ja alan kehitykseen liittyvän jatkuvan tiedonvaihdon", sanoo Antti Näykki, Bittiumin Medical Technologies -liiketoiminta-alueen johtaja.

Lisätietoa Clinical Advisody Boardista: https://www.bittium.com/medical/advisory-board


Lisätietoja:

Antti Näykki
Medical Technologies -liiketoiminta-alueen johtaja
Puh. 040 3443507
 

Jakelu:

Tärkeimmät tiedotusvälineet

Bittium

Terveydenhuoltoteknologian alalla Bittium tarjoaa ratkaisuja biosignaalien mittaukseen ja valvontaan kardiologiassa, neurofysiologiassa ja urheilulääketieteessä. Lisäksi Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita. Vuoden 2021 liikevaihto oli 86,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,2 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com