Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
11. Syyskuuta 2018

Nimitys Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 11.9.2018 kello 10.15

Nimitys Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Sammy Loitto Bittium Oyj:n myyntijohtajaksi

Bittium Oyj:n myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.10.2018 alkaen Sammy Loitto (MBA ja tuotantotalouden insinööri (ylempi AMK)). Hän on vastannut aiemmin Bittiumilla myynti- ja liiketoiminnan kehittämishankkeista sekä työskennellyt aiemmin myynti- ja johtotehtävissä Jollalla, Gryphon Securella ja Airbus:illa. Loitto raportoi tehtävässään Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttuselle.

”Bittium on investoinut merkittävästi omien tuotteiden ja tuotealustojen kehitykseen. Nyt tulemme panostamaan myynnin ja kansainvälisen myyntiverkoston kehittämiseen ja kasvattamiseen. Sammyllä on laaja kokemus erilaisista kansainvälisistä myynnin kehittämis- ja johtotehtävistä sekä vahva asiantuntemus viranomaismarkkinoista. Tämä kokonaisuus luo hyvän pohjan Bittiumin myynnin ja myyntiverkoston kehittämisessä”, toteaa toimitusjohtaja Hannu Huttunen.

1.10.2018 alkaen Bittiumin johtoryhmään kuuluvat seuraavat henkilöt: toimitusjohtaja Hannu Huttunen (puheenjohtaja), talousjohtaja Pekka Kunnari, lakiasiainjohtaja Kari Jokela, viestintä- ja markkinointijohtaja Karoliina Fyrstén, myyntijohtaja Sammy Loitto, tuote- ja palvelualueiden johtajat Jari Sankala, Klaus Mäntysaari ja Arto Pietilä sekä engineering-toiminnoista vastaava johtaja Jari-Pekka Innanen.

Oulussa, 11.9.2018

Hannu Huttunen
Toimitusjohtaja
Bittium Oyj

Lisätietoja:

Hannu Huttunen
Toimitusjohtaja
Bittium Oyj
Puh. 040 344 3507


Jakelu:

NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2017 liikevaihto oli 51,6 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com