Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
15. Toukokuuta 2018

Bittium esittelee innovatiivisia IoT-suunnittelupalveluitaan IoT World 2018 -tapahtumassa Santa Clarassa

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 15.5.2018, kello 09.00

Bittium esittelee innovatiivisia IoT-suunnittelupalveluitaan IoT World 2018 -tapahtumassa Santa Clarassa

Tapahtumassa Bittium esittelee myös avoimeen lähdekoodiin perustuvaa ThingSpace LTE CAT-M1 IoT -referenssialustaa

Oulussa, 15.5.2018 – Bittium esittelee innovatiivisia IoT (Internet of Things) -suunnittelupalveluitaan ja ThingSpace LTE CAT-M1 IoT -referenssialustaa IoT World 2018 -tapahtumassa, joka järjestetään Santa Clarassa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa 14.-17. toukokuuta, 2018. Bittiumin IoT-suunnittelupalvelutarjonta vaihtelee teknologiakonsultoinnista kaupallisiin langattomiin laitteisiin. Bittium esittelee myös Verizonin kanssa yhteistyössä kehitettyä ThingSpace LTE CAT-M1 IoT -referenssialustaa. Alkuperäiset laitevalmistajat (OEM) voivat käyttää referenssialustaa osana IoT-tuotteiden ja sovellusten kehittämiseen Verizonen ThingSpace Ready -ympäristössä. Bittium tarjoaa avoimen lähdekoodin laitesuunnitteludokumentit sekä tuottaa suunnittelupalveluja Verizonin ThingSpace -kehityskumppaneille.

Tapahtumassa esiteltävät tuotteet ja ratkaisut:

  • IoT-suunnittelupalvelut – Bittium tarjoaa ammattitaitoisia tuotekehityspalveluja ja teknologiaosaamista langattomiin laitteisiin, verkkoinfrastruktuuriin ja IoT-ratkaisuihin. Bittium on erikoistunut langattomien, pienikokoisten ja virrankulutukseltaan optimoitujen sekä useita eri verkkoteknologioita tukevien laitteiden kehittämiseen. Laaja kokemuksemme edistyksellisistä radioviestintäteknologioista, tietoturvasta, langattomista laitteista ja monikansallisista projekteista eri puolilla maailmaa on luonut meille maineen luotettavana suunnittelukumppanina tietoturvallisten IoT-laitteiden prototyyppien, tuotteiden ja ratkaisuiden kehittämisessä.
  • ThingSpace LTE CAT-M1 IoT -referenssialusta – Alkuperäiset laitevalmistajat (OEM) voivat käyttää ThingSpace LTE CAT-M1 IoT -referenssialustaa osana IoT-tuotteiden ja sovellusten kehittämiseen Verizonen ThingSpace Ready -ympäristössä. Referenssialustaa hyödynnettäessä ei tarvitse miettiä laitteen soveltuvuutta, vaan se on helppo integroida olemassa oleviin suunnitelmiin ja käyttää pohjana uuden järjestelmän kehittämiselle.

Lisätietoa Bittiumin IoT-palveluista löytyy www-sivuiltamme osoitteesta: https://www.bittium.com/products_services/iot_and_wearable_solutions . Bittiumin ratkaisut ovat esillä osastolla 1259.

Lisätietoja:

Klaus Mäntysaari
Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueen johtaja, teknologiajohtaja
Puh. 040 3443507
Email: communications(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium – Tuotekehitys- ja Digitalisaatiopalvelut

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Bittium tarjoaa ammattitaitoisia tuotekehityspalveluja ja teknologiaosaamista langattomiin laitteisiin, verkkoinfrastruktuuriin ja IoT-ratkaisuihin. Yritys tekee myös tutkimus- ja kehitystoimintaa 5G:n, tekoälyn, ohjelmistorobotiikan ja pilvipalveluiden parissa. Bittiumin kilpailukyky perustuu vahvaan teknologia- ja tietoturvaosaamiseen sekä luotettavuuteen ja laatuun. Bittiumin vuoden 2017 liikevaihto oli 51,6 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com