Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2024

Print Print this release
05. Kesäkuuta 2024

Muutos Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Bittium Oyj
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Muutos Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Bittium Oyj:n pörssitiedote 5.6.2024 kello 18:15

Bittium Oyj:n kehitysjohtaja ja johtoryhmän jäsen Antti Näykki on päättänyt jättää yhtiön ja jatkaa uraansa Bittiumin ulkopuolella. Näykki on vastannut kehitysjohtajan tehtävän lisäksi konsernin tutkimustoiminnasta, toimitusketjujen ja laadun johtamisesta sekä henkilöstöhallinnosta ja tietohallinnosta. Yhtiö kartoittaa vaihtoehtoja kyseisten toimintojen vastuiden organisoinnista jatkossa. Näykki jatkaa yhtiön palveluksessa tukien tehtävien ja vastuiden siirtoa, kuitenkin enintään 4.9.2024 saakka.

”Haluan kiittää Antti Näykkiä hänen panostuksestaan Bittiumiin kuluneiden vuosien aikana ja toivotan hänelle onnea ja menestystä urallaan tulevaisuudessa. Kehitysjohtajana Antilla on ollut tärkeä rooli yhtiön tulevaisuuden kannattavan kasvun strategian eteenpäin viemisessä sekä myös aiemmin Medical-liiketoiminnan kehittämisessä”, sanoo Bittium Oyj:n toimitusjohtaja Johan Westermarck.

Bittium Oyj:n johtoryhmän 5.9.2024 alkaen muodostavat toimitusjohtaja Johan Westermarck, talousjohtaja Petri Hiljanen, lakiasiainjohtaja Kari Jokela, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Karoliina Malmi, sekä liiketoimintasegmenttien johtajat Jari Inget (Engineering Services), Tommi Kangas (Defense & Security) ja Laura Kauppinen (Medical).

Oulussa, 5.6.2024

Johan Westermarck
Toimitusjohtaja
 

Lisätietoja:

Johan Westermarck
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 2789 (konserniviestintä)


Jakelu

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurofysiologian osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2023 liikevaihto oli 75,2 miljoonaa euroa ja liiketulos -4,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Tiedostot
Muutos Bittium Oyj:n johtoryhmässä (wkr0006.pdf)