Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2023

Print Print this release
24. Helmikuuta 2023

Bittium esittelee tietoturvallisia älypuhelimiaan Enforce Tac -tapahtumassa Nürnbergissa, Saksassa

Bittium Oyj
Lehdistötiedote

Bittium esittelee tietoturvallisia älypuhelimiaan Enforce Tac -tapahtumassa Nürnbergissa, Saksassa

Bittium Oyj:n lehdistötiedote 24.2.2023 kello 12:00

Bittiumin tietoturvalliset älypuhelimet ja tietoturvaratkaisut ovat näytillä Enforce Tac -tapahtumassa 28. helmikuuta - 1. maaliskuuta 2023, Nürnbergissa, Saksassa.

Bittiumin osastolla 10.0-505 esitellään Bittium Tough Mobile™ 2 -älypuhelimia, Bittium Secure Suite™ -taustajärjestelmää sekä tietoturvallisen Bittium Secure Call™ -kommunikaatiosovelluksen käyttöä. Lisäksi paikan päällä pääsee tutustumaan viranomaisten käyttöön suunnattuihin puhelimen lisätarvikkeisiin, ja uusimpaan Bittium Tough Mobile™ 2 Tactical -ratkaisuun. Tässä ratkaisussa yhdistyvät Tough Mobile 2 -älypuhelin, Bittium Tough SDR™ Handheld -radio tai kolmannen osapuolen taktinen radio, mahdollistaen tietoturvallisen ja tehokkaan mobiilikommunikaation sotilaille.

Kestävä ja helppokäyttöinen Bittium Tough Mobile™ 2 C -älypuhelin on tarkoitettu vaativaan tietoturva- ja viranomaiskäyttöön. Älypuhelimessa yhdistyvät ainutlaatuiset laitetason tietoturvaratkaisut ja Android™ -käyttöjärjestelmään kerroksittain rakennettu tietoturva sekä kaksi täysin erillistä ja kovennettua käyttöjärjestelmää. Bittium Tough Mobile 2 C ja Bittium Secure Suite -taustajärjestelmä yhdessä muodostavat älypuhelinratkaisun, joka on saanut Luottamuksellinen-suojaustason (Confidential) virallisen salaustuotehyväksynnän (NCSA-FI).

Kaikki tuotteet ovat keskenään yhteensopivia, niissä yhdistyvät viimeisimmät ohjelmisto- ja laiteteknologiat, ja ne on myös mahdollista liittää kolmannen osapuolen laitteisiin ja järjestelmiin.

Lisätietoja Bittium Tough Mobile 2 C -älypuhelimesta: https://toughmobile2.bittium.com/c/ .


Esiteltävät tuotteet ja ratkaisut:

  • Bittium Tough Mobile™ 2 C -älypuhelin on tarkoitettu viranomaistason vaativaan tietoturvalliseen kommunikaatioon. Älypuhelimen tietoturvatasoa ja muita parametreja on mahdollista muokata Bittium Secure Suite -hallintaohjelmiston avulla käyttäjätarpeiden mukaan.
  • Bittium Secure Suite™ -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmisto mahdollistaa puhelimen tietoturvaominaisuuksien tehokkaimman mahdollisen hyödyntämisen, laitteen luotettavan etähallinnan ja ohjelmiston eheyden varmennuksen, sekä salaa laitteen käyttämät datayhteydet.
  • Bittium SafeMove® Mobile VPN -ohjelmisto mahdollistaa liikkuville työntekijöille turvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta, paikasta ja verkosta riippumatta. Ohjelmisto mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien.
  • Bittium Secure Call™ -kommunikaatiosovelluksen tietoturva kattaa päästä päähän salatut ääni- ja videopuhelut, ryhmäpuhelut, viestit liitteineen, ryhmäviestittelyn ja ennalta määritellyn ajan jälkeen tuhoutuvan viesti -ominaisuuden. Bittium Secure Call -kommunikaatiosovellus on saatavilla Bittiumin tietoturvallisiin älypuhelimiin, Android-laitteisiin ja Windows-työasemiin.
  • Bittium Tough SDR™ -tuoteperhe koostuu yksittäisen sotilaan käyttöön tarkoitetusta Bittium Tough SDR Handheld™ -käsiradiosta ja ajoneuvoihin asennettavasta Bittium Tough SDR Vehicular™ -ajoneuvoradiosta. Radioiden avulla voidaan tuottaa ja jakaa johtamisjärjestelmien reaaliaikaista tilannekuvaa organisaation kaikilla tasoilla.
  • Bittium Tough Mobile™ 2 Tactical on sotilaan mobiilikommunikaation mahdollistava kokonaisvaltainen ratkaisu, jota täydentää tietoturvallisen viestinnän ja tiedonsiirron mahdollistavat ohjelmistot ja sotilaskäyttöön suunnitellut lisävarusteet.

Tuotteisiin ja lisätarvikkeisiin voi tutustua Bittiumin osastolla 10.0-505.

Lisätietoja Bittiumin tarjonnasta löytyy osoitteesta: https://toughmobile2.bittium.com/ tai ottamalla yhteyttä myyntiimme: https://www.bittium.com/contact-us

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -liiketoimintayksikön johtaja
Puh. 040 344 3507
Sähköposti: [email protected]

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium - Defense & Security

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 35 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista. Puolustus- ja turvallisuusmarkkinoille Bittium tarjoaa moderneimmat ja suorituskykyisimmät tuotteet ja ratkaisut taktiseen tiedonsiirtoon ja tietoturvalliseen viestintään. Taktisen tiedonsiirron tuotteet ja ratkaisut mahdollistavat laajakaistaisen puheen ja tiedonsiirron kaikille joukoille taistelukentällä. Tietoturvalliseen viestintään Bittium tarjoaa luotettavat ja sertifioidut mobiililaitteet ja kyberturvallisuusratkaisut aina LUOTTAMUKSELLINEN-tasolle asti. Bittiumin vuoden 2022 liikevaihto oli 82,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com

*Android on Google LLC:n tuotemerkki.