Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2022

Print Print this release
14. Marraskuuta 2022

Bittiumin edistykselliset kardiologian tuotteet ja ratkaisut esillä APHRS 2022 -messuilla

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 14.11.2022 klo 12.30

Bittiumin edistykselliset kardiologian tuotteet ja ratkaisut esillä APHRS 2022 -messuilla

Oulu, 14.11.2022 – Bittium osallistuu näytteilleasettajana APHRS-messuille, jotka pidetään Singaporessa 18.–20. marraskuuta 2022. APHRS (Asia Pacific Heart Rhythm Society) on sydänsairauksien hoitoon ja tutkimukseen keskittyvä tapahtuma.

Bittiumin Medical Technologies -asiantuntijat esittelevät tapahtumassa sydämen monitorointiin kehitettyjä edistyksellisiä teknologiaratkaisuja pitkäkestoisiin EKG-mittauksiin ja -tallennuksiin, sydämen rytmihäiriöiden varhaiseen havaitsemiseen ja sydämen poikkeavien tapahtumien seurantaan. Messuilla on näytteillä keväällä julkaistu Bittium Faros™ 180L EKG-mittalaite, joka mahdollistaa yhtenäiset monitorointijaksot ilman laitteen lataamista. Bittium Faros™ 180L EKG-mittalaite mittaa yhdellä akun latauksella yhtäjaksoisesti vähintään 14 päivää, mikä sujuvoittaa esim. aivohalvauspotilaiden pitkäkestoista EKG-seurantaa, parantaa Holter-mittausten diagnostista saantoa sekä potilastyytyväisyyttä. Bittiumin ratkaisut mahdollistavat potilaiden aikaisemman kotiuttamisen sekä entistä paremmat edellytykset havaita ja reagoida mahdollisesti ilmeneviin rytmihäiriöihin nopeasti.

Bittiumin kaikki lääketieteen teknologiatuotteet voivat toimia pilvipohjaisissa taustajärjestelmissä, jotka mahdollistavat saumattoman työnkulun ja tietojen analysoinnin sijainnista riippumatta. Nämä innovaatiot tarjoavat kliinikoille älykkäitä diagnostiikkatyökaluja sekä myös terveydenhuollon palveluntarjoajille tehokkaampia, aikaa ja resursseja säästäviä ratkaisuja, jotka sopivat hyvin etä-, ennaltaehkäisevään ja kotihoitoon. Etähoidon ja etämonitoroinnin merkitys on kasvanut sairaanhoidon resurssihaasteiden ja kustannuspaineiden myötä. Bittiumin etämonitorointi- ja etädiagnostiikkaratkaisut tuovat helpotusta näihin haasteisiin ja mahdollistavat useamman henkilön hoitoon pääsyn.

Bittiumin Medical Technologies -tiimi sijaitsee osastolla L4-C06 ja esittelee seuraavia tuotteita ja ratkaisuja:

  • Bittium Faros™ vesitiivis EKG-mittalaite sydämen rytmihäiriöiden havaitsemiseen
  • Bittium Cardiac Navigator™ ohjelmistoratkaisu kliiniseen Holter EKG-tallennusten analysointiin
  • Bittium OmegaSnap™ -EKG-elektrodien tuoteperheen kertakäyttöiset EKG-tarraelektrodit
  • Bittium HolterPlus™ ratkaisu sydämen sähköisen toiminnan etämonitorointiin
  • Bittium MedicalSuite™ langatonta tiedonsiirtoa hyödyntävä etälausuntopalvelualusta

Lisätietoja Bittiumin terveydenhuollon teknologian ratkaisuista löytyy osoitteesta www.bittium.com/medical tai ottamalla yhteyttä myyntiimme: www.bittium.com/contact-us

Tapahtumaan voi rekisteröityä osoitteessa: https://www.aphrs2022singapore.com/registration

Lisätietoja:

Antti Näykki
Medical Technologies -liiketoiminta-alueen johtaja
Puh. 040 344 3507  

Jakelu:

Tärkeimmät tiedotusvälineet

Bittium

Terveydenhuoltoteknologian alalla Bittium tarjoaa ratkaisuja biosignaalien mittaukseen ja valvontaan kardiologiassa, neurofysiologiassa ja urheilulääketieteessä. Lisäksi Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita. Vuoden 2021 liikevaihto oli 86,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,2 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com