Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2022

Print Print this release
31. Maaliskuuta 2022

Bittiumin kardiologian tuotteet ja ratkaisut esillä EHRA 2022 -kongressissa

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 31.3.2022 klo 14.00

Bittiumin kardiologian tuotteet ja ratkaisut esillä EHRA 2022 -kongressissa

Oulu, 31.3.2022 – Bittium osallistuu EHRA 2022 -kongressiin, joka pidetään Kööpenhaminassa 3.–5. huhtikuuta 2022. EHRA on eurooppalaisen sydänjärjestön (European Heart Rhythm Associationin) vuotuinen kokous, johon ottaa osaa sydämen rytmihäiriöihin perehtyneitä tutkijoita ja terveydenhuollon ammattilaisia eri puolilta maailmaa.

Bittiumin Medical Technologies -tiimi sijaitsee osastolla C460 ja esittelee tapahtumassa seuraavia tuotteita ja ratkaisuja:

Bittium Faros™ on monipuolinen, vesitiivis EKG-mittalaite, jota käytetään sydämen rytmihäiriöiden varhaiseen havaitsemiseen. Bittium Faros on erittäin pieni ja kevyt, ja se mahdollistaa tarkat pitkäkestoiset EKG-mittaukset ja -tallennukset, sydämen poikkeavien tapahtumien seurannan, sydämen etämonitoroinnin sekä autonomisen hermoston toiminnan arvioinnin. Bittium Faros -laitteen avohoidon seurantaratkaisut sisältävät useita ohjelmistovaihtoehtoja sydämen seurantaan. Faros-laitteen sisäänrakennettuja rytmihäiriöiden tunnistusalgoritmeja käytetään havaintojen tallentamiseen ja etämonitorointiin. Bittiumin ratkaisut mahdollistavat potilaiden aikaisemman kotiuttamisen sekä entistä paremmat edellytykset reagoida mahdollisiin ilmeneviin rytmihäiriöihin nopeasti.

Bittium OmegaSnap™ -tuoteperheeseen kuuluvat EKG-tarraelektrodit tukevat sekä yksi-, kaksi- että kolmekanavaisia EKG-mittauksia yhdessä Bittium Faros™ EKG -mittalaitteen kanssa. OmegaSnap-elektrodien suunnittelussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen ja ne mahdollistavat erittäin potilasystävällisen tavan tehdä yhtäjaksoisesti jopa 7 päivää kestäviä EKG-mittauksia elektrodia vaihtamatta. Anatomisesti hyvin istuvia ja laadukasta signaalia tuottavia tarraelektrodeja on miellyttävä käyttää. Ne ovat kertakäyttöisyytensä ansiosta myös hygieenisiä ja mittaukset voidaan toteuttaa potilasturvallisesti myös epidemia-aikoina.

Bittium Cardiac Navigator™ on joustava ja monipuolinen ohjelmistoratkaisu kliiniseen Holter EKG -tallennusten analysointiin. Sen käyttäjäystävällinen ja informatiivinen tiedon esitystapa sekä intuitiiviset analyysityökalut helpottavat ja tehostavat useita päiviä kestävien EKG-mittausten analysointia. Bittium Cardiac Navigator on suunniteltu pidempien mittausten tehokkaaseen läpikäyntiin lyhyessä ajassa ja siten nopeuttamaan lopullisen diagnoosin tekemistä.

Bittium HolterPlus™ on sydämen sähköisen toiminnan etämonitorointiin tarkoitettu ratkaisu, joka koostuu Bittium Faros EKG -mittalaitteesta sekä Bittium MedicalSuite -mobiilisovelluksesta, joka on integroitu tietoturvalliseen älylaitteeseen, sekä Bittium Medical Suite™ -etälausuntopalvelualustaan. Bittium HolterPlus mahdollistaa potilaan aikaisemman kotiuttamisen etämonitoroitavaksi, sekä etämonitoroitavan potilaan EKG-mittaustiedon tallentamisen ja langattoman siirron tietoturvallisesti monitorointilaitteelta Bittium MedicalSuite™ -etälausuntopalvelualustaan. Etälausuntopalvelualustasta EKG-mittatieto on siirrettävissä analyysiohjelmaan kardiologin analysoitavaksi ja diagnoosi toimitetaan takaisin hoitavalle lääkärille potilaan jatkohoitoa varten

Bittium MedicalSuite™ on edistyksellinen langatonta tiedonsiirtoa hyödyntävä etälausuntopalvelualusta. Bittium MedicalSuite on suunnattu pääasiassa palveluntarjoajille helpottamaan tietojen turvallista jakamista ja hallintaa palveluntarjoajien, klinikoiden ja erikoislääkäreiden välillä. Bittium MedicalSuite ™ -palvelualustan avulla erikoislääkärit voivat suorittaa etäkonsultointeja sijainnista riippumatta. Palvelu koostuu älykkäistä tiedonsiirto-, analyysi-, raportointi- ja hallintamoduuleista, joiden toiminnallisuuksia voidaan optimoida asiakkaan tarpeiden mukaan. Helppokäyttöinen verkkokäyttöliittymä mahdollistaa hallintapaneelin räätälöinnin eri käyttäjäryhmille, mikä edistää työnkulun vaivattomuutta ja parantaa tehokkuutta.

Lisätietoja Bittiumin terveydenhuollon teknologian ratkaisuista löytyy osoitteesta www.bittium.com/medical tai ottamalla yhteyttä myyntiimme: https://www.bittium.com/contact-us

Tapahtumaan voi rekisteröityä osoitteessa: https://www.escardio.org/Congresses-&-Events/EHRA-Congress .

Lisätietoja:

Antti Näykki
Tuote- ja palvelualueen johtaja, Medical Technologies
Puh. 040 3443507
 

Jakelu:

Tärkeimmät tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurofysiologian osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2021 liikevaihto oli 86,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,2 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com