Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2022

Print Print this release
24. Maaliskuuta 2022

Bittium Oyj:n osakepalkkioiden maksu osakepohjaisen kannustinjärjestelmän perusteella

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 24.3.2022 klo 11:30

Bittium Oyj:n osakepalkkioiden maksu osakepohjaisen kannustinjärjestelmän perusteella

Bittium Oyj:n ("Yhtiö") hallitus on tänään 24.3.2022 päättänyt Yhtiön osakepohjaisen kannustinjärjestelmän osakepalkkioiden maksamisesta Yhtiön johtohenkilöille. Osakepalkkiot maksetaan julkisessa kaupankäynnissä muodostuvaan hintaan hankittavina Bittium Oyj:n osakkeina.

Osakepohjainen kannustinjärjestelmä koostuu kolmesta suoritusperusteisesta osakepalkkio-ohjelmasta (Performance Share Plan, "PSP"). Tämän päiväisessä päätöksessä on kyse kannustinjärjestelmän toisesta osakepalkkio-ohjelmasta (PSP 2021-2023). Kannustinjärjestelmä perustettiin ja tiedotettiin alun perin maaliskuussa 2020. Osakepalkkiojärjestelmän tavoitteena on yhdenmukaistaa Bittiumin johdon intressit yhtiön osakkeenomistajien intressien kanssa ja siten yhtiön arvon kasvattaminen pitkällä aikavälillä, kannustaa johtoa Bittiumin strategisten tavoitteiden saavuttamiseen sekä Bittiumin johdon sitouttaminen.

Osakepalkkioina annetaan vastikkeetta yhteensä 13 467 kappaletta Yhtiön osakkeita kannustinjärjestelmää koskevien ehtojen mukaisesti osakepalkkioon oikeutetuille johtohenkilöille. Palkkionsaajina on kahdeksan (8) Yhtiön johtoryhmään kuuluvaa henkilöä.

Oulussa, 24.3.2022
Bittium Oyj
Hallitus

Lisätietoja:

Hannu Huttunen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 5258

Jakelu

NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurologian osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2021 liikevaihto oli 86,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,2 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Tiedostot
Bittium Oyj:n osakepalkkioiden maksu osakepohjaisen kannustinjärjestelmän perusteella (wkr0006.pdf)