Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2021

Print Print this release
02. Heinäkuuta 2021

Bittium ja DEC aloittavat yhteistyön ja tuovat markkinoille digitaalisen DEC Secure -tietoturva-alustan; uusi tietoturvataso mobiiliviestintään yksityishenkilöille

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 2.7.2021 klo 12.00

Bittium ja DEC aloittavat yhteistyön ja tuovat markkinoille digitaalisen DEC Secure -tietoturva-alustan; uusi tietoturvataso mobiiliviestintään yksityishenkilöille

Bittiumin ja DEC:in kumppanuuden myötä yksityishenkilöille ja yrityksille on tarjolla maailmanlaajuisesti
huippuluokan digitaalinen tietoturva ja yksityisyys mobiililaitteisiin.

 

Oulu, 2.7.2021 - Bittium on aloittanut yhteistyön kanadalaisen DEC:in (Digitally Encrypted Communications Group) kanssa tuoden globaaleille markkinoille uuden digitaalisen DEC Secure -tietoturva-alustan. DEC Secure tarjoaa täydellisen yksityisyyden ja mielenrauhan yksityishenkilöille ja yrityksille ilman työläitä tietoturvaprojekteja. DEC Secure suojaa mobiiliympäristön täysin; käytössä on aina päällä oleva VPN, päästä päähän -salaus sekä muita tietoturva- ja yksityisyysominaisuuksia. Lisäksi DEC Secure tarjoaa huolettoman pääsyn kommunikaatio-, rahoitus-, maksu- ja tiedonsiirtokeskeisiin sovelluksiin. DEC Secure -alusta on kiinteästi integroitu Bittium Tough Mobile™ 2 -älypuhelimiin.

”Olemme ylpeitä Bittiumin monipuolisuudesta tarjota tietoturvallista viestintäteknologiaa eri markkinasegmenteille. Olemme jo pitkään tarjonneet tietoturvallisia ratkaisuja viranomaisasiakkaille, ja nyt DEC:in palvelun myötä myös yksityisillä kuluttajilla on mahdollisuus hyödyntää vahvaa salausteknologiaa. Yhteistyö DEC:in kanssa mahdollistaa kuluttajille helpon tavan turvata oma mobiiliviestintä korkealla tietoturvatasolla”, kertoo Jari Sankala, Bittiumin Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja.

"Olemme innoissamme mahdollisuudesta tarjota yksityisille kuluttajille, pienyrityksille ja yrityssektorille DEC Secure yhteistyössä Bittiumin kanssa. Meidän globaalisti hallinnoidut palvelimemme ja Bittiumin teknologia antavat yksityishenkilöille ja yrityksille mahdollisuuden tietoturvalliseen tiedonkulkuun ympäri maailman ilman huolta kyberturvallisuudesta”, kertoo Ryan Carter, Toimitusjohtaja, DEC.

Yhdessä Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelimen kanssa, DEC:in salattu ohjelmistoalusta ja maailmanlaajuinen mobiilidatapalvelimien verkko tarjoavat ainutlaatuisen luotettavan järjestelmän salatun ja luokitellun tiedon käsittelyyn ja siirtämiseen, sekä varmistavat ennennäkemättömän tietoturvan mobiiliviestinnässä.

”DEC on otettu kumppanuudesta alansa johtavan organisaation Bittiumin kanssa, joka toimii jatkuvasti innovaatioiden kärjessä. Yhteistyömme vie yksityishenkilöiden ja yrityksien yksityisyyden uudelle tasolle, asettaen uuden standardin tietoturvalliseen mobiiliviestintään”, Ryan Carter lisää.

 

Bittium Tough Mobile™ 2

Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelin asettaa uuden standardin äärimmäisen tietoturvalliselle kommunikaatiolle. Älypuhelimessa yhdistyvät ennennäkemättömät laite- ja ohjelmistopohjaiset tietoturvaominaisuudet sekä helppokäyttöisyys. Laitteeseen kajoamisen tunnistava tietoturva-alusta, puhelimen yksityisyyspainike, ja valvottu ja turvallinen toimitusketju takaavat luotettavan ja tietoturvallisen tietojen käsittelyn ja kommunikaation erityisesti viranomais- ja ammattikäytössä.

Lisätietoja Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelimesta: www.toughmobile2.bittium.com

 

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507
Sähköposti: communications@bittium.com

 

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

DEC

DEC (Digitally Encrypted Communications Group) mahdollistaa tehokkaan pääsyn tietoturvalliseen mobiiliviestintäteknologiaan, infrastruktuuriin ja sovelluksiin. DEC:illä on yli 40 vuoden kokemus teknisten innovaatioiden ja tekniikan alalla, ja yritys toimii yli 48 maassa. DEC:in ratkaisujen avulla loppukäyttäjät voivat käyttää mobiililaitteita maailmanlaajuisesti ilman tietoturva-aukkojen tai tietovuotojen uhkaa. www.DECsecure.com

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin vuoden 2020 liikevaihto oli 78,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,1 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com