Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2021

Print Print this release
17. Toukokuuta 2021

Muutos Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 17.5.2021 kello 9.00

Muutos Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Bittium Oyj:n myyntijohtaja ja johtoryhmän jäsen Sammy Loitto on ilmoittanut siirtyvänsä toisen yhtiön palvelukseen. Sammy on toiminut myyntijohtajan tehtävässä kolme vuotta, ja uransa aikana kehittänyt ansiokkaasti Bittiumin myyntiä, myynnin johtamisen prosesseja, ympäristöä ja järjestelmiä.

Jatkossa yhtiö tulee jakamaan myynnin johtamisen ja kehittämisen yhtiön kolmeen tuote- ja palvelualueeseen, jotka ovat Defense & Security, Medical Technologies ja Connectivity Solutions. Myynnin jakaminen tuote- ja palvelualueisiin tässä yhteydessä mahdollistaa entistä vahvemman myynnin johtamisen ja kehityksen. Muutoksen jälkeen Bittiumille tulee tuote- ja palvelualuekohtainen myyntijohto, joka raportoi tehtävissään tuote- ja palvelualueiden johtajille. Tämän myötä myynnin kehitystä voidaan kohdistaa entistä paremmin tuote- ja palvelualueiden tarpeiden mukaan. Muutokset astuvat voimaan 1.6.2021.

”Haluan kiittää Sammya kuluneista vuosista Bittiumilla. Yhtiö on Sammyn johdolla vienyt myynnin kehitystä yhä kansainvälisempään suuntaan kasvattaen kansainvälistä myyntiverkostoaan strategiansa mukaisesti. Yhtiön tuote- ja palvelualueiden kasvaessa ja kehittyessä strategian mukaisesti myyntiin ja jakeluverkoston kehittämiseen tarvitaan yhä enemmän liiketoimintakohtaista fokusta. Tämän takia yhtiö on päättänyt tässä yhteydessä siirtyä myynnin johtamisessa liiketoimintakohtaiseen organisaatioon”, toteaa Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttunen.

1.6.2021 alkaen Bittiumin johtoryhmään kuuluvat seuraavat henkilöt: toimitusjohtaja Hannu Huttunen (puheenjohtaja), talousjohtaja Pekka Kunnari, lakiasiainjohtaja Kari Jokela, viestintä- ja markkinointijohtaja Karoliina Malmi, tuote- ja palvelualueiden johtajat Jari Sankala, Tommi Kangas ja Arto Pietilä sekä engineering-toiminnoista vastaava johtaja Jari-Pekka Innanen.

 

Oulussa, 17.5.2021

Hannu Huttunen
Toimitusjohtaja
 

Lisätietoja:

Karoliina Malmi
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Bittium Oyj
Puh. 040 344 2789

 

Jakelu:

NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin vuoden 2020 liikevaihto oli 78,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,1 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Tiedostot
Muutos Bittium Oyj:n johtoryhmässä (wkr0006.pdf)