Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2020

Print Print this release
15. Kesäkuuta 2020

Bittium ja Virve Tuotteet ja Palvelut yhteistyöhön Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelinten ja niiden taustajärjestelmän jälleenmyynnistä

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 15.6.2020 kello 17.00

Bittium ja Virve Tuotteet ja Palvelut yhteistyöhön Bittium Tough Mobile™ 2 -älypuhelinten ja niiden taustajärjestelmän jälleenmyynnistä

Suomessa täysin suunniteltu ja valmistettu Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelin ja sitä tukeva
Bittium Secure Suite
-laitehallintaohjelmisto on tarkoitettu tietoturvalliseen viestintään.

 

Oulu, 15.6.2020 – Bittium, johtava suomalainen tietoturvakriittisten viestintäratkaisujen toimittaja, ja Virve Tuotteet ja Palvelut, pitkäaikainen Tetra-verkkoihin soveltuvien laitteiden myynnin ja huollon asiantuntija, ovat aloittaneet yhteistyön, joka kattaa tietoturvallisten Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelimien ja niitä täydentävän Bittium Secure Suite -laitehallintaohjelmiston jälleenmyynnin kriittisen kommunikaation tahoille Suomessa. Virve Tuotteet ja Palvelut on suomalaisille turvallisuuskriittisille organisaatioille tuttu ja helposti lähestyttävä toimija, ja tämän yhteistyön myötä tietoturvalliset Bittium Tough Mobile 2 - ja Bittium Secure Suite -tuotteet ovat mukana heidän tarjonnassaan. Yhteistyön avulla Virve Tuotteet ja Palvelut pystyy toimittamaan loppuasiakkaalle käyttöön kokonaisratkaisun, sisältäen uuden sukupolven tietoturvalliset laitteet ja niihin liittyvät oheispalvelut kuten ylläpidon ja huollon.

"Jälleenmyyntisopimus Bittiumin kanssa täydentää erinomaisesti kriittisen kommunikaation tarjontaamme ja on luonteva osa valmistautumista tulevaan teknologiamurrokseen. Yhteistyön myötä pystymme entistä laajemmin ja paremmin palvelemaan asiakkaitamme", kertoo Manu Skyttä, Toimitusjohtaja, Virve Tuotteet ja Palvelut.

"Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä, sillä siirryttäessä nykyisestä teknologiasta uuden sukupolven järjestelmiin, yhteistoiminta eri toimijoiden välillä on entistä tärkeämpää, jotta loppukäyttäjille voidaan toimittaa turvallisia kokonaisratkaisuja", sanoo Sammy Loitto, Myyntijohtaja, Bittium. "Pystymme myös vastaamaan entistä paremmin muuttuneisiin tarpeisiin ja vahvistamme rooliamme Suomessa kriittisen viestinnän laitetoimittajana."

Bittium Tough Mobile™ 2 -älypuhelin asettaa uuden standardin äärimmäisen tietoturvalliselle kommunikaatiolle. Älypuhelimessa yhdistyvät ennennäkemättömät laite- ja ohjelmistopohjaiset tietoturvaominaisuudet sekä helppokäyttöisyys. Laitteeseen kajoamisen tunnistava tietoturva-alusta, puhelimen yksityisyyspainike, ja valvottu ja turvallinen toimitusketju takaavat luotettavan ja tietoturvallisen tietojen käsittelyn ja kommunikaation erityisesti viranomais- ja ammattikäytössä.

Lisätietoja Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelimesta: www.toughmobile2.bittium.com

Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmisto mahdollistaa puhelimen tietoturvaominaisuuksien tehokkaimman mahdollisen hyödyntämisen, laitteen luotettavan etähallinnan ja ohjelmiston eheyden varmennuksen, sekä salaa laitteen käyttämät datayhteydet. Bittium Tough Mobile 2 -älypuhelin ja Bittium Secure Suite -ohjelmisto muodostavat yhdessä ainutlaatuisen käyttövarman järjestelmän, jolla voidaan turvallisesti käsitellä salaista ja luottamuksellista aineistoa sekä turvata kriittinen kommunikaatio.

Lisätietoja Bittium Secure Suite –taustajärjestelmästä: https://www.bittium.com/secure-communications-connectivity/bittium-secure-suite

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. +358 40 344 3507
Sähköposti: communications@bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium - Defense & Security

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Puolustus- ja turvallisuusmarkkinoille Bittium tarjoaa moderneimmat ja suorituskykyisimmät tuotteet ja ratkaisut taktiseen tiedonsiirtoon ja tietoturvalliseen viestintään. Taktisen tiedonsiirron tuotteet ja ratkaisut mahdollistavat laajakaistaisen puheen ja tiedonsiirron kaikille joukoille taistelukentällä. Tietoturvalliseen viestintään Bittium tarjoaa luotettavat ja sertifioidut mobiililaite- ja kyberturvallisuusratkaisut aina LUOTTAMUKSELLINEN-tasolle asti. Bittiumin vuoden 2019 liikevaihto oli 75,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 6,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com   

Virve Tuotteet ja Palvelut

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n liiketoimintaan kuuluu TETRA-verkkoihin soveltuvien päätelaitteiden myynti ja huoltotoiminta. Se on Airbus-radiopäätelaitteiden valtuutettu myynti- ja huoltopiste Suomessa. Yhtiö on perustettu vuonna 2007 ja sen liikevaihto edellisellä tilikaudella oli 5,5 miljoonaa euroa ja palveluksessa oli 8 henkilöä. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Puolustusvoimat, Poliisi, Pelastustoimi, Sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos sekä muita valtion ja kuntien toimijoita. Virve Tuotteet ja Palvelut on Millogin tytäryhtiö.

*Android on Google LLC.:n tuotemerkki.