Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2016

Print Print this release
03. Marraskuuta 2016

Bittium esittelee taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusalan Indo Defence 2016 -messuilla

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 3.11.2016, kello 9.00

Bittium esittelee taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusalan Indo Defence 2016 -messuilla

Oulu, 3.11.2016 - Bittium esittelee taktisen kommunikaation tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusteollisuudelle suunnatuilla Indo Defence 2016-messuilla, jotka järjestetään Jakartassa, Indonesiassa 2.–5. marraskuuta. Esiteltävät tuotteet ja ratkaisut ovat Bittium Tactical Wireless IP Network™ (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmä, Bittium Tactical LTE Access Point™ -liityntäratkaisu (Long-Term Evolution, 4G), Bittium Tough VoIP™ -tuoteperhe (Voice over Internet Protocol) sekä Bittium Tough Mobile™ tieturvallinen LTE-älypuhelin. Kaikissa tuotteissa ja ratkaisuissa yhdistyvät viimeisimmät ohjelmisto- ja laiteteknologiat ja ne mahdollistavat koko taistelukentän kattavan laajakaistaisen tiedonsiirron ja IP-puhelut. Messuilla Bittium demonstroi näiden taistelukentällä oleellisten tiedonsiirto- ja kommunikaatioratkaisujen toiminnallisuuksia.

  • Bittium TAC WIN on erittäin suorituskykyinen langaton runkoverkkoratkaisu, jolla voidaan rakentaa nopeasti ja joustavasti linkki-, liityntä- ja MANET (Mobile Ad Hoc Network) -verkkoyhteyksiä. Järjestelmä tarjoaa taistelukentän kaikkiin osiin liikkuville joukoille laajakaistaisen IP-tiedonsiirron, ja mahdollistaa myös jo olemassa olevien langattomien ja langallisten IP-infrastruktuurien ja järjestelmien liitettävyyden TAC WIN-järjestelmään.
  • Bittium Tactical LTE Access Point on liityntäratkaisu, joka mahdollistaa LTE-liitynnän Bittium TAC WIN -runkoverkkoon. Ratkaisun avulla eri joukot voivat hyötyä kustannustehokkaasta ja nopeasta multimediatiedonsiirrosta ja VoIP-palveluista sekä normaaleilla kaupallisilla älypuhelimilla että viranomaiskäyttöön tarkoitetuilla erikoispäätelaitteilla.
  • Bittium Tough VoIP -tuoteperheen tuotteet mahdollistavat taktiset IP-puhelut ja laajakaistaisen tiedonsiirron vaativissakin olosuhteissa. Tuotteet ovat myös helposti integroitavissa olemassa olevaan IP-infrastruktuuriin. Uusin lisäys Tough VoIP –tuoteperheeseen on Bittium Tough VoIP Service™ -ohjelmistotuote, jonka avulla voidaan yhdistää sekä kiinteiden että taktisten langattomien tietoverkkojen käyttäjät samaan puhepalveluverkkoon.
  • Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen. Alustan ominaisuudet ovat tärkeitä kerroksittaisen laite- ja ohjelmistotietoturvan rakentamiseen. Lisäksi Bittium Tough Mobile -älypuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa ohjelmoitava radiopuhelinpainike (PTT), viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, jota on mahdollista käyttää myös käsineillä, IP67-tason veden- ja pölynkestävyys sekä MIL-STD-810G-tason iskunkestävyys.

Lisätietoja Bittiumin taktisen kommunikaation tarjonnasta: www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/defense .

Bittiumin tuotteisiin voi tutustua messuosastolla AP 021.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Myyntijohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: defense(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium
Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com