Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2016

Print Print this release
12. Lokakuuta 2016

Bittium esittelee uuden puettavan laitealustan IoT Solutions World Congress 2016 -messuilla Barcelonassa

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 12.10.2016, kello 09.00.

Bittium esittelee uuden puettavan laitealustan IoT Solutions World Congress 2016 -messuilla Barcelonassa

Uusi puettava laitealusta on suunnattu ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon

Oulussa, 12.10.2016 – Bittium esittelee räätälöitäviä ja tietoturvallisia IoT-kehityspalveluja IoT Solutions World Congress -messuilla, jotka järjestetään Fira Gran Viassa, Barcelonassa, Espanjassa 25.–27. lokakuuta 2016. Esillä on ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon suunnattu puettava laitealusta ”Bittium wearable platform for health monitoring”, joka mahdollistaa räätälöityjen tuotteiden ja palveluiden kehittämisen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Bittium esittelee myös IoT-ratkaisuihin liitettävissä olevaa Suomessa kansallisen tietoturvaluokituksen saanutta Bittium Tough Mobile -älypuhelinta sekä siihen kuuluvaa Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja salausohjelmistoa.

  • Bittium wearable platform for health monitoring on puettava laitealusta, johon on integroitu neljä sensoria: 3-akselinen kiihtyvyysanturi, optinen syke, ihon lämpötila sekä ihon sähkönjohtavuus. Näiden sensoreiden avulla voidaan mitata esimerkiksi henkilön stressitasoa, väsymystä sekä unen laatua. Laitealustan avulla voidaan helposti kehittää ja testata uusia terveydenhuoltoon ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi potilaiden etävalvontaa tai ammattiajoon liittyviä sovelluksia.
  • Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen.
  • Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmisto mahdollistaa puhelimen tietoturvaominaisuuksien tehokkaimman mahdollisen hyödyntämisen, laitteen luotettavan etähallinnan ja ohjelmiston eheyden varmennuksen, sekä salaa laitteen käyttämät datayhteydet. Bittium Tough Mobile -älypuhelin ja Bittium Secure Suite -ohjelmisto muodostavat yhdessä ainutlaatuisen käyttövarman järjestelmän, jolla voidaan turvallisesti käsitellä salaista ja luottamuksellista aineistoa sekä turvata kriittinen kommunikaatio.

Lisätietoja Bittium IoT -tarjonnasta löytyy www-sivuiltamme osoitteesta: https://www.bittium.com/products__services/iot_and_wearable_solutions

Bittiumin ratkaisuihin voi tutustua messuilla osastolla C310.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Myyntijohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: sales1global(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Kuvaliitteet
Bittium wearable platform for health monitoring sensors Bittium wearable platform for health monitoring