Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2016

Print Print this release
31. Toukokuuta 2016

Bittium esittelee Bittium Tough Mobile -älypuhelinta ja lanseeraa siitä Band 28 -viranomaistaajuusvariantin Critical Communications World -messuilla

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 31.5.2016, kello 09.00

Bittium esittelee Bittium Tough Mobile -älypuhelinta ja sen laitehallinta- ja salausohjelmistoa Critical Communications World 2016 -messuilla sekä lanseeraa uuden Bittium Tough Mobile Band 28 -viranomaistaajuusvariantin

Oulussa, 31.5.2016 – Bittium esittelee innovatiivisia tietoturva tuotteita ja ratkaisuja Critical Communications World -messuilla, jotka järjestetään Amsterdamissa, Alankomaissa 31. toukokuuta - 2. kesäkuuta 2016. Esillä on Suomessa kansallisen tietoturvaluokituksen saanut Bittium Tough Mobile -älypuhelin sekä siihen kuuluva Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja salausohjelmisto. Tämä integroitu kokonaisuus on suunnattu tietoturvallisuus- ja viranomaismarkkinoille, mutta myös yrityksille, joilla on tarve korkeaan tietoturvaan. Bittium esittelee myös uuden Bittium Tough Mobile B28 taajuusvariantin, joka on tarkoitettu palvelemaan viranomaisten käyttämiä B28-taajuuden erikoisverkkoja.

Bittiumilla on messuilla kolme puheenvuoroa:

  • Messujen pääohjelmassa, Professional LTE -osiossa "LTE User Equipment for Public Safety and Critical Communications." Esityksessä tuodaan esille kuinka kaupallista ekosysteemiä hyödynnetään, mikä erottaa erikoispäätelaitteet kuluttajille suunnatuista päätelaitteista, sekä avataan ammattikäyttäjien laitteiden käyttötapoja ja niiden ominaisuuksia. Puhujana on Yhdysvalloissa toimiva myyntijohtaja James Harper.
  • Cyber Security -osiossa "Device Security in Public Safety communications." Esityksessä tuodaan esille muutoksia, joita uudet päätelaitteet tuovat viranomaisten viestintään, niihin liittyviä mahdollisia uhkakuvia sekä tapoja, miten uhkakuviin voidaan varautua. Puhujana on kyberturvallisuusasiantuntija Markku Korkiakoski.
  • Data applications & control rooms -osiossa "Utilizing real time data from mobile devices to enhance and secure connectivity and augment the situational view." Esityksessä tuodaan esille miten mobiililaitteilta reaaliajassa kerättyä data voi olla tärkeä työkalu heterogeenisten verkkojen toimivuuden ymmärtämisessä tilannekriittisissä sovelluksissa ja ratkaisemaan yhteysongelmia sekä yhteyden kattavuuden maksimoinnissa. Esityksessä tuodaan myös esiin miten mobiililaitteen sijainti, verkkoyhteydet, sekä muu tilatieto voidaan hyödyntää tilannekuvan muodostamiseen. Puhujana on tuotepäällikkö Anton Gyllenberg.

Esiteltävät tuotteet:

  • Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen.
  • Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmisto mahdollistaa puhelimen tietoturvaominaisuuksien tehokkaimman mahdollisen hyödyntämisen, laitteen luotettavan etähallinnan ja ohjelmiston eheyden varmennuksen, sekä salaa laitteen käyttämät datayhteydet. Bittium Tough Mobile -älypuhelin ja Bittium Secure Suite -ohjelmisto muodostavat yhdessä ainutlaatuisen käyttövarman järjestelmän, jolla voidaan turvallisesti käsitellä salaista ja luottamuksellista aineistoa sekä turvata kriittinen kommunikaatio.

Lisätietoja Bittium Tough Mobilesta löytyy www-sivuiltamme osoitteesta: www.bittium.com/BittiumToughMobile

Bittiumin tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua messuilla osastolla C.14.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Myyntijohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: sales(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com