Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2016

Print Print this release
24. Toukokuuta 2016

Bittium ja Getac yhteistyöhön liikkuvien työntekijöiden tuottavuuden, tietoturvan ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 24.5.2016, kello 12.00

Bittium ja Getac yhteistyöhön liikkuvien työntekijöiden tuottavuuden, tietoturvan ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi

Bittium SafeMove Mobile VPN ja Analytics -ohjelmistot ovat nyt saatavilla optiona kaikkiin Getacin lujatekoisiin tietokoneisiin

Oulussa, 24.5.2016 – Bittium ja Getac ovat aloittaneet yhteistyön tavoitteena parantaa liikkuvien työntekijöiden tuottavuutta, tietoturvaa ja käyttäjäkokemuksia vaativissa ympäristöissä tarjoamalla Bittium SafeMove Mobile VPN ja Analytics -ohjelmistot optiona kaikkiin Getacin lujatekoisiin tableteihin ja notebookeihin toukokuusta lähtien Euroopan-laajuisesti.

Getac, globaali lujatekoisten tietokoneiden suunnittelija ja valmistaja, tarjoaa laajan valikoiman lujatekoisia notebookeja, tabletteja ja kämmentietokoneita. Getacin tuotteita on käytössä ympäri maailmaa useilla sektoreilla, mukaan lukien sotilas- ja puolustusvoimat, lainvalvonta, yleinen turvallisuus, vesi- ja voimalaitokset, kenttäpalvelut, öljy- ja kaasu, viestintä, terveydenhuolto sekä teollisuus- ja kuljetustuotanto.

Bittium SafeMove Mobile VPN -ohjelmisto on edistyksellinen etäkäyttöratkaisu, joka tarjoaa liikkuville työntekijöille helppokäyttöiset, turvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta ja paikasta riippumatta. Bittium SafeMove muodostaa yhteydet automaattisesti ja valitsee aina parhaan mahdollisen saatavilla olevan verkkoyhteyden ilman, että käyttäjän tarvitsisi puuttua asiaan. SafeMoven avulla on mahdollista sovelluskohtaisesti säädellä tietoliikennettä eri verkoissa, esimerkiksi verkon nopeuden mukaan. Näin voidaan varmistaa että liiketoiminnalle kriittinen data saa aina vaatimansa prioriteetin, sekä esimerkiksi määritellä mitkä sovellukset ja palvelut voivat käyttää maksullisia verkkoja. Helppokäyttöisyys, vahva tietoturva sekä laajennettava tietojenkeruu- ja analysointityökalu langattomien verkkojen suorituskyvyn valvomiseen ja mittaamiseen parantavat tuottavuutta ja varmistavat parhaimman mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

”Getacin lujatekoiset laitteet ovat erinomainen valinta vaativiin ympäristöihin, joissa myös luotettavilla ja turvallisilla yhteyksillä on ratkaiseva merkitys. Bittium vastaa tähän haasteeseen tuomalla SafeMove Mobile VPN -ratkaisun Getacin asiakkaiden saataville. Lisäksi on erittäin tärkeää ymmärtää miten kentällä olevat laitteet ja ohjelmistot käyttäytyvät, jotta liiketoimintaprosesseja voidaan optimoida. SafeMove Analytics on tähän täydellinen työkalu. Getacin ja Bittiumin tuotteet täydentävät siis toisiaan ja uskomme, että yhteistyömme tuo asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa”, Bittiumin myyntijohtaja Jari Sankala kommentoi.

“Olemme lähes 30 vuoden ajan keskittyneet tarjoamaan kestäviä ja luotettavia kannettavia tietokoneita, jotka kestävät kovimmissakin ympäristöissä. Yhteistyö Bittiumin kanssa parantaa entisestään Getacin lisäarvoa lisäämällä keskeisen, kriittisen tietoturvan asiakkaiden saataville. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tehokkaita ratkaisuja, jotka merkittävästi helpottavat asiakkaidemme toimintaa kentällä,” Chris Bye, Getac UK:n toimitusjohtaja kommentoi.

 Lisätietoja:

Jari Sankala
Myyntijohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: safemove.sales(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Getac

Getac Technology Corporation, MiTAC-Synnex Business Groupin tytäryhtiö (vuoden 2015 liikevaihto $28 miljardia USD), perustettiin vuonna 1989 yhteisyrityksenä GE Aerospacen kanssa toimittamaan puolustusvoimien elektronisia tuotteita. Getacin liiketoiminta kattaa lujatekoiset notebookit, tabletit sekä kämmentietokoneet armeijalle, poliisille, valtionhallinnolle, viestintään, teollisuuteen ja kuljetustuotantosovelluksiin, vaihdellen täysin lujatekoisista osittain lujatekoisiin laitteisiin. Getacin vahvat tuotekehitysominaisuudet mahdollistavat korkeatasoisen räätälöinnin ja monipuoliset laitteistojen ja ohjelmistojen integrointiratkaisut. Lisätietoja: http://www.getac.co.uk