Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2016

Print Print this release
23. Toukokuuta 2016

Bittium julkaisee uuden ohjelmistoversion Bittium SafeMove Mobile VPN -etäkäyttöratkaisusta

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 23.5.2016, kello 15.30

Bittium julkaisee uuden ohjelmistoversion Bittium SafeMove Mobile VPN -etäkäyttöratkaisusta

Bittium SafeMove Mobile VPN -etäkäyttöratkaisun uusi ohjelmistoversio tarjoaa liikkuville työntekijöille entistä helppokäyttöisempää tietoturvaa ja helpottaa yritysten ja organisaatioiden IT-osastojen työtä uudistetulla hallintakäyttöliittymällä

Oulussa, 23.5.2016 – Bittium julkaisee uuden ohjelmistoversion Bittium SafeMove Mobile VPN -etäkäyttöratkaisusta. Uusi ohjelmistoversio tehostaa liikkuvien työntekijöiden tietoturvaa tukemalla suorituskykyä parantavia salausmenetelmiä. Lisäksi uusi hallintakäyttöliittymä ja mobiilien Android-laitteiden tuki helpottavat merkittävästi IT-osastojen työtä.

Versioon 9 päivittyvä ohjelmisto tarjoaa liikkuville käyttäjille entistä helppokäyttöisempää tietoturvaa. Yrityskäyttäjät käyttävät yhä enemmän palveluita entistä monimuotoisemmalla laitevalikoimalla kannettavista tietokoneista tabletteihin ja älypuhelimiin. Etäkäytön pitää toimia järkevästi myös kosketusnäytöllisissä laitteissa. Dynaaminen sovellusten verkkoliikenteen sääntely verkon oikean nopeuden perusteella kuuluu uuden ohjelmistoversion toiminnallisuuksiin. Oikean liikenteen priorisointi on tärkeää erityisesti silloin, kun työskentely tapahtuu kaupunkikeskustojen ulkopuolella. Samat haasteet koskevat myös ruuhkia, yleisiä tilaisuuksia ja pelastustoimea. Bittium SafeMove onkin suunnattu paljon liikkuville ja matkustaville työntekijöille, mutta myös vähemmän liikkuvat käyttäjät hyötyvät SafeMoven helppokäyttöisyydestä.

IT-osastojen työn helpottamiseksi SafeMoven hallintakäyttöliitymät on uudistettu kokonaan. Nyt myös Android-pohjaiset älypuhelimet ja tabletit ovat hallittavissa samalla järjestelmällä kuin muutkin SafeMove-ohjelmiston tukemat laitteet ja niiden tietoturva-asetukset voidaan asettaa yrityksen politiikan mukaiseksi samalla, kun laitteen etäyhteydet määritetään. Lisäksi uusi palvelinlaite välittää salattua liikennettä yli gigabitin sekuntivauhtia. Kapasiteettia tarvitaan, koska monissa operatiivisissa sovelluksissa siirretään reaaliaikaista videokuvaa tai esimerkiksi suuria kartta-aineistoja.

”Uudessa ohjelmistoversiossa Bittiumin tietoturvaosaaminen on vahvasti mukana. Huippunopea salaus mahdollistuu moderneilla salaustekniikoilla ja algoritmeilla. Tietoturvallisen etäkäytön ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Helppokäyttöisyyttä arvostavat erityisesti ne työntekijät, joiden työajasta valtaosa kuluu muualla kuin toimistolla. SafeMoven uusi versio kertoo käyttäjille entistä selkeämmin, jos esimerkiksi matkapuhelinverkon huonon kuuluvuuden takia joudutaan rajoittamaan käyttäjän sovellusliikennettä vain tärkeimpiin sovelluksiin tai varaamaan kaistaa tietoturvapäivityksille. Työaikaa ja hermoja säästyy, kun yhteydet muodostuvat automaattisesti silloin kun niitä tarvitaan,” kiteyttää Bittiumin SafeMove -ratkaisuista vastaava Juha Eskelin.

Bittium SafeMove 9 on ylläpitoasiakkaiden saatavissa välittömästi.

Lisätietoja Bittium SafeMove Mobile VPN -tuotteesta löytyy www-sivuiltamme osoitteesta: https://www.bittium.com/products__services/safemove_solutions/bittium_safemove_mobile_vpn tai myynniltämme osoitteesta: safemove.sales(a)bittium.com.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Myyntijohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: safemove.sales(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com