Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2016

Print Print this release
27. Huhtikuuta 2016

Nimityksiä Bittium Oyj:n johdossa

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 27.4.2016 klo 14.00

Nimityksiä Bittium Oyj:n johdossa

DI Sami Kotkajuuri (s. 1967) on nimitetty Bittium Oyj:n liiketoiminnan kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi 1.5.2016 alkaen. Kotkajuuri on ollut Bittiumin palveluksessa vuodesta 2009. Viimeisimpänä hän vastasi IoT (Internet of Things) Solutions -tuote ja palvelualueesta, jossa tarjonta koostuu tuotekehityspalveluista ja räätälöidyistä ratkaisuista yrityksille, jotka tarvitsevat langatonta yhteyttä laitteisiinsa. Kotkajuuri jatkaa yhtiön johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtaja Hannu Huttuselle. 

Bittium kehittää strategiansa mukaisesti kumppanuuksia ja kartoittaa yritysjärjestelymahdollisuuksia, jotka vahvistavat yrityksen kilpailukykyä ja lisäisivät markkinamahdollisuuksia. Vuoden 2016 painopiste on kansainvälistymisessä ja pitkän aikavälin kasvun rakentamisessa. Yhtenä kasvua vauhdittavana tekijänä kartoitetaan epäorgaanisen kasvun mahdollisuuksia.

DI Klaus Mäntysaari (s. 1966) on nimitetty Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueen johtajaksi 1.5.2016 alkaen. Mäntysaari on ollut Bittiumin palveluksessa vuodesta 2004, viimeisimpänä langattoman tietoliikenteen markkinoille suunnittelu- ja kehityspalveluita tarjoavan Telecom-tuote- ja palvelualueesta vastaavana johtajana. Hän jatkaa yhtiön johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtaja Hannu Huttuselle.

Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueessa yhdistyvät yhtiön aiemmat Telecom- ja IoT Solutions -tuote- ja palvelualueet. Yhdistämällä nämä alueet valmistaudutaan 5G-matkapuhelinverkkoteknologian kehittymiseen, jossa esineiden internetillä on olennainen rooli. Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueella Bittium tarjoaa tuotekehityspalveluita ja räätälöityjä ratkaisuja langattoman tietoliikenteen markkinoille sekä muille yrityksille, jotka tarvitsevat langatonta yhteyttä laitteisiinsa.

Oulu, 27.4.2016
Hannu Huttunen
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Hannu Huttunen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 5466

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30-vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com