Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2016

Print Print this release
05. Huhtikuuta 2016

Bittium laajentaa taktisen tiedonsiirron tuoteperhettään Bittium Tough VoIP Service™ -ohjelmistotuotteella

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 5.4.2016, kello 14.00

Bittium laajentaa taktisen tiedonsiirron tuoteperhettään Bittium Tough VoIP Service™ -ohjelmistotuotteella

Uusi Bittium Tough VoIP Service™ -ohjelmistotuote yhdistää sekä kiinteiden että taktisten langattomien tietoverkkojen käyttäjien väliset puhelut samaan verkkoon, mikä parantaa merkittävästi joukkojen johtamista ja tilannetietoisuuden ylläpitämistä taistelukentän nopeasti muuttuvissa tilanteissa

Oulu, 5.4.2016

Bittium laajentaa taktisen tiedonsiirron tuoteportfoliotaan tuomalla markkinoille Bittium Tough VoIP Service -ohjelmistotuotteen (Voice over Internet Protocol). Tuotteen avulla voidaan yhdistää sekä kiinteiden että taktisten langattomien tietoverkkojen käyttäjät samaan puhepalveluverkkoon. Puhepalveluverkko koostuu tasa-arvoisista VoIP-palvelimista, jotka konfiguroituvat ja muodostavat verkon ja käyttäjien väliset yhteydet automaattisesti tarjoten taistelunkestävän hajautetun palvelun, joka mukautuu nopeasti verkon rakenteen muutoksiin ja mahdollistaa VoIP-käyttäjien siirtymisen verkon alueella ilman konfigurointimuutoksia. Palvelu mahdollistaa käyttäjien väliset puhelut kuten tavallisessa puhelinverkossa riippumatta siitä, missä ja miten käyttäjät ovat kytkeytyneet tietoverkkoon. Tällä parannetaan merkittävästi joukkojen johtamista ja tilannetietoisuuden ylläpitämistä taistelukentän nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Bittium Tough VoIP Service -ohjelmistotuote on yhteensopiva BIttium Tough VoIP™ -tuotteiden ja Bittium Tactical Wireless IP Network™ (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmän kanssa sekä kaupallisten, siviilikäyttöön suunniteltujen SIP-palvelimien (Session Initiation Protocol) ja VoIP-puhelimien kanssa.

 ”Bittium Tough VoIP Service -ohjelmistotuote on luonnollinen jatke tuoteportfolioomme ja liittää TAC WIN -verkkoratkaisumme Tough VoIP -puhelintuotteisiimme taktisen tiedonsiirron tarjonnassamme. Bittium Tough VoIP Service -tuotteen avulla saadaan muodostettua taktisen verkon ja sen puhepalvelut saumattomasti integroiva ratkaisu, jolla joukkoja voidaan johtaa liikkeessä, hajautettuna ja kaikkein vaativimmissakin tilanteissa”, toteaa Bittiumin Defense -tuote- ja palvelualueesta vastaava johtaja Harri Romppainen.

Bittium Tough VoIP Service -ohjelmistotuotteen toimintaa Bittium TAC WIN -järjestelmässä ja Bittium Tough VoIP -puhelimissa esitellään puolustusalan Eurosatory-messuilla Pariisissa, Ranskassa 13.-17.6.2016.

Lisätietoa Bittium Tough VoIP -tuotteista ja Bittium TAC WIN -järjestelmästä: https://www.bittium.com/tuotteet_ja_palvelut/defense .

Lisätietoja:

Jari Sankala
Myyntijohtaja
Puh. 040 344 5466
Email: defense(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2015 liikevaihto oli 56,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,3 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com