Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2016

Print Print this release
11. Helmikuuta 2016

Kutsu tiedotustilaisuuteen koskien Bittium Oyj:n vuoden 2015 tilinpäätöstä

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 11.2.2016, kello 10.00

Kutsu tiedotustilaisuuteen koskien Bittium Oyj:n vuoden 2015 tilinpäätöstä

Bittium Oyj julkaisee vuoden 2015 tilinpäätöstiedotteensa torstaina 18.2.2016 klo 8.00. Tiedote on luettavissa välittömästi julkaisun jälkeen yhtiön Internet-sivuilla osoitteessa www.bittium.com .

Bittium järjestää osavuosikatsausta koskevan suomenkielisen lehdistötilaisuuden lehdistölle, analyytikoille ja institutionaalisille sijoittajille torstaina 18.2. kello 9.30 alkaen osoitteessa Ravintola Savoy, Eteläesplanadi 14, Helsinki.

Yhtiö järjestää myös englanninkielisen puhelinkokouksen tuloksesta samana päivänä kello 10.30. Puhelinnumero kokoukseen on + 44 20 3059 8125. Soittaessa tulee antaa tunnus ”Bittium”. Tilaisuus on seurattavissa myös suorana audiocast-lähetyksenä yhtiön internetsivujen kautta osoitteessa www.bittium.com/sijoittajat . Kysymyksiä voi esittää sekä puhelimitse että osallistuttaessa internetin kautta.

Lisätietoa kokoukseen osallistumiseksi tulee yhtiön internetsivuille osoitteeseen www.bittium.com/sijoittajat .

Audiocast-lähetyksen taltiointi sekä esitysaineisto ovat saatavilla Bittiumin kotisivuilla osoitteessa www.bittium.com/sijoittajat myöhemmin samana päivänä.

Lisätietoja:

Karoliina Fyrstén
Bittium Oyj
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Puh. 040 344 2789

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2014 liikevaihto oli 52,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com