Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2016

Print Print this release
27. Tammikuuta 2016

Bittium esittelee Bittium Tough Mobile -älypuhelinta, sen laitehallinta- ja salausohjelmistoa ja IoT-ratkaisuja Mobile World Congress 2016 -messuilla

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 27.1.2016 kello 15.50

Bittium esittelee tietoturvaluokiteltua Bittium Tough Mobile -älypuhelintaan, Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja salausohjelmistoaan sekä innovatiivisia Internet-of-Things -ratkaisujaan Mobile World Congress 2016 -messuilla

Oulu, 27.1.2016 – Bittium esittelee innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja Mobile World Congress 2016 -messuilla, jotka järjestetään Barcelonassa, Espanjassa 22.-25. helmikuuta. Esillä on Suomessa kansallisen tietoturvaluokituksen saanut Bittium Tough Mobile -älypuhelin sekä siihen kuuluva Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja salausohjelmisto sekä siihen kytkettävä Bittium SafeMove -salausjärjestelmä. Tämä integroitu kokonaisuus on suunnattu tietoturvallisuus- ja viranomaismarkkinoille, mutta myös yrityksille, joilla on tarve korkeaan tietoturvaan.

Bittium esittelee messuilla myös liikkuville työntekijöille suunnattua tietoturvallista Bittium SafeMove -etäkäyttöratkaisua, jonka avulla liikkuvat työntekijät voivat turvallisesti ja saumattomasti kytkeytyä oman yrityksen sisäverkkoon, -innovatiivisia Internet-of-Things (IoT) -ratkaisujaan sekä langattoman tietoliikenteen markkinoille suunnattuja tuotekehityspalveluitaan.  

  • Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Bittium Tough Mobile -älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta, joka mahdollistaa sekä asiakkaiden omien että kolmansien osapuolien tietoturvasovellusten integroimisen puhelimeen. 
  • Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmisto mahdollistaa puhelimen tietoturvaominaisuuksien tehokkaimman mahdollisen hyödyntämisen, laitteen luotettavan etähallinnan ja ohjelmiston eheyden varmennuksen, sekä salaa laitteen käyttämät datayhteydet. Bittium Tough Mobile -älypuhelin ja Bittium Secure Suite -ohjelmisto muodostavat yhdessä ainutlaatuisen käyttövarman järjestelmän, jolla voidaan turvallisesti käsitellä salaista ja luottamuksellista aineistoa sekä turvata kriittinen kommunikaatio.
  • Bittium SafeMove -ohjelmisto on korkealaatuinen etäkäyttöratkaisu, joka tarjoaa liikkuville työntekijöille helppokäyttöiset, turvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta ja paikasta riippumatta. Bittium SafeMove mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet.
  • Bittium tarjoaa korkealaatuisia ja turvallisia IoT-ratkaisuja sekä kehityspalveluja esineiden internetin ja puettavien älylaitteiden markkinoille. Näitä kohderyhmiä ovat liikeyritykset, terveydenhuolto, teollinen internet sekä urheilu ja hyvinvointi. Bittiumin tarjonta koostuu ratkaisuista, jotka sisältävät tuotteen lisäksi sen liittämisen verkottuneeseen ympäristöön. Ratkaisut perustuvat asiakkaan vaatimusten mukaisesti optimoituun ja räätälöityyn alustaan.
  • Bittium tarjoaa telekommunikaatioalan toimijoille langattomien tietoliikennelaitteiden suunnittelupalveluitaan niin tukiasemaympäristöön kuin langattomia yhteyksiä hyödyntäviin päätelaitteisiin. Bittiumin kolmenkymmenen vuoden suunnittelukokemus mm. 2G/3G/4G/satellite/Wlan teknologioiden parissa sekä tutkimus- ja määrittelytyö tulevista langattomista teknologioista kuten 5G, mahdollistaa kokonaisen tukiaseman tai älypuhelimen kehittämisen ja tuotantoon siirtämisen laadukkaasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Bittiumin tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua messuilla Hallissa 5, osastolla 5E40.

Lisätietoja:

Jari Sankala

Myyntijohtaja
Puh. 040 344 3507
Email: sales(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium
Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2014 liikevaihto oli 52,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.  www.bittium.com