Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1998

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP SAI MERKITTÄVÄN ROBOTTITILAUKSEN NORTELILTA

Lokakuu 02, 1998

JOT AUTOMATION GROUP SAI MERKITTÄVÄN ROBOTTITILAUKSEN NORTELILTA


JOT Automation Groupin tytäryritys Yhdysvalloissa on saanut merkittävän ensimmäisen robottitilauksen Nortelilta (Northern Telecom).

Tämän erikoiskomponenttien ladontasoluista koostuvan tuotantolinjan arvo on yli 5 miljoonaa markkaa.

Ladontasoluja käytetään erikoiskomponenttien ladontaan. Ladontasoluilla pystytään tehostamaan tuotteiden läpimenoaikoja sekä parantamaan niiden laatua. Tämäntyyppisten ladontasolujen globaalien markkinoiden odotetaan kasvavan voimakkaasti.

Nortelin tilaus ei ainoastaan todista meidän asiakkaidemme luottamusta JOTin robotiikan asiantuntemukseen, vaan se on myös merkittävä läpimurto vaativilla Amerikan markkinoilla, sanoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff, JOT Automation Group Oyj.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä seitsemässä maassa sekä niiden toimintaa täydentävä globaali myynti- ja huoltoverkosto. Konsernissa työskentelee noin 390 henkilöä ja sen liikevaihto kuuden ensimmäisen kuukauden aikana vuonna 1998 oli 168 miljoonaa markkaa. Vuonna 1997 liikevaihto oli 183 miljoonaa markkaa.

Lisätietoja internetsivulta http://www.jotgroup.comOulunsalo, 02.10.1998

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja