Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ PERUSTAA TYTÄRYHTIÖN UNKARIIN

Marraskuu 08, 1999

JOT AUTOMATION GROUP OYJ PERUSTAA TYTÄRYHTIÖN UNKARIIN


JOT Automation Group Oyj on päättänyt perustaa tytäryhtiön Unkariin. Uuden yhtiön nimeksi tulee JOT Automation Hungary Kft. Yhtiön toimialana tulee olemaan JOT Automation Group Oyj:n tuotteiden ja kokonaisratkaisujen myynti ja markkinointi sekä after sales palvelujen tuottaminen JOTin asiakkaille Unkarin ja muun itäisen Keski-Euroopan alueella. Uuden yhtiön omistaa kokonaisuudessaan JOT Automation Group Oyj.

JOT Automation Hungary Kft:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mika Kiiskinen. Aikaisemmin Kiiskinen on toiminut JOT Automation Oy:n palveluksessa projektipäällikön ja aluemyyntipäällikön tehtävissä ja vuosina 1998-1999 JOT Automation UK Ltd:n toimitusjohtajana.

'JOT Automation Hungary perustaminen on jatkoa JOTin päätökselle toimia aktiivisesti itäisen Keski-Euroopan alueella, jossa elektroniikkateollisuus on erityisen voimakkaasti kasvava tuotannonala. Pyrimme aina toimimaan paikallisella tasolla lähellä asiakkaitamme, jotta myös tukipalvelun saanti on kaikissa oloissa turvattua ja nopeaa', toteaa toimitusjohtaja Jorma Terentjeff, JOT Automation Group Oyj. 'Uskomme, että tulevaisuudessa voimakkaasti kasvavat Keski-Euroopan markkinat tulevat olemaan JOTin tuotteille hyvä markkina-alue. Elektroniikkateollisuuden investoinnit alueelle tulevat lähivuosina olemaan erittäin merkittäviä ja JOT pystyy tarjoamaan alueella toimiville yrityksille parhaat mahdolliset kokonaisratkaisut tuotannon toteuttamiseksi'.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. 30.9.1999 konsernin palveluksessa oli 577 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 30.9.1999 välisenä aikana oli 75,4 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.Oulunsalo, 8.11.1999

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja