Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ:LLE EDUSTUSTO SINGAPOREEN

Marraskuu 12, 1999

JOT AUTOMATION GROUP OYJ:LLE EDUSTUSTO SINGAPOREEN


JOT Automation Group Oyj on perustanut edustuston Singaporeen. Edustuston nimi on JOT Automation Group SEA Representative Office. Edustuston tehtävänä on JOT Automation Group Oyj:n tuotteiden ja kokonaisratkaisujen markkinointi sekä toiminnan koordinointi Kaakkois-Aasian alueella.

Edustuston johtajaksi on nimitetty Jorma Meronen 1.1.2000 alkaen. Aiemmin Meronen on toiminut kaupallisena sihteerinä Suomen Kuala Lumpurin Vientikeskuksessa Malesiassa. Meronen vastaa 1.1.2000 alkaen JOT Automation Group Oyj:n Aasian toiminnoista.

"Singaporen edustuston perustaminen on osa strategiaamme saada vahva asema elektroniikkateollisuuden laite- ja järjestelmätoimittajana myös Aasian valtavilla markkinoilla. Kaakkois-Aasian maiden, lähinnä Singaporen, Malesian, Thaimaan ja Filippiinien nopea toipuminen lamasta ja investointien voimakas liikkeelle lähteminen luovat erittäin hyvät mahdollisuudet JOTin toiminnalle alueella", sanoo JOT Automation Group Oyj:n toimitusjohtaja Jorma Terentjeff. "Elektroniikkateollisuus on erittäin merkittävässä ja kasvavassa asemassa Kaakkois-Aasian maiden teollisessa tuotannossa ja erityisesti viennissä. Alueen maiden talouksien toipuessa automaatioasteen nostaminen tulee tapahtumaan nopeasti. Tämä johtuu kohoavista palkkakuluista ja tarpeesta saada entistä laadukkaampia ja teknisempiä tuotteita entistä nopeammin markkinoille. Nämä tekijät asettavat uusia vaatimuksia myös näiden maiden alueella sijaitsevalle elektroniikkateollisuudelle. Tämä tarjoaa luonnollisesti hyvät markkinat JOTin laitteille ja kokonaisjärjestelmille."

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. 30.9.1999 konsernin palveluksessa oli 577 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1. - 30.9.1999 välisenä aikana oli 75,4 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.


Oulunsalo, 12.11.1999

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja