Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ TOIMITTAA 100 MMK:N AUTOMAATTISET PAKKAUSLINJAT NOKIALLE

Kesäkuu 15, 1999

JOT AUTOMATION GROUP OYJ TOIMITTAA 100 MMK:N AUTOMAATTISET PAKKAUSLINJAT NOKIALLE


JOT Automation Group Oyj on solminut kaupat automaattisten pakkauslinjojen toimittamisesta Nokia Mobile Phonesille. Nyt tehtyjen aiesopimuksen ja tilauksien yhteisarvo on noin 100 miljoonaa markkaa. Toimitukset ajoittuvat seuraavien noin 12 kuukauden ajalle.

Kauppa sisältää täysin automaattisia tuotteiden pakkauslinjoja, jotka on integroitu tuotantolinjojen jatkoksi.

"Nyt tehdyllä sopimuksella toteutetaan ensimmäinen täysin tuotantolinjaan integroitu pakkauksen automatisointi JOTin konseptilla", kertoo JOT Automation Group Oyj:n toimitusjohtaja Jorma Terentjeff. "Automaattisen pakkausjärjestelmän kehittämisessä olemme onnistuneet luomaan merkittävän uuden automatisoinnin alueen jonka potentiaalin näemme erittäin suureksi. Olemme nyt ensimmäinen kokonaisjärjestelmätoimittaja, joka pystyy tarjoamaan asiakkaalle koko tuotantolinjan piirikorttien ladonnasta lopputuotteen pakkaamiseen asti."

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. 31.3.1999 konsernin palveluksessa oli 502 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1.-31.3.1999 välisenä aikana oli 27,6 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalo 15.06.1999

JOT Automation Group Oyj
Hallitus


Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja