Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ:N KAUKOIDÄN MYYNTIVERKOSTO LAAJENEE

Toukokuu 06, 1999

JOT AUTOMATION GROUP OYJ:N KAUKOIDÄN MYYNTIVERKOSTO LAAJENEE


JOT Automation Group Oyj ja kiinalainen Silicon International Ltd ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen JOT Automation Groupin tuotteiden ja kokonaisjärjestelmien myynnistä ja markkinoinnista Kiinan markkina-alueella.

"Yhteistyösopimus laajentaa merkittävästi JOT Automation Groupin omaa myynti- ja markkinointiverkostoa Kauko-Idässä. Viime vuonna perustimme oman myynti- ja huoltokonttorin Kiinan Hong Kongiin. Tämän vuoden huhtikuussa teimme markkinointi- ja myyntisopimuksen Korean tasavaltaan ja nyt olemme vahvistaneet edelleenkin asemaamme Aasian kasvavilla markkinoilla", kertoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.


Silicon International Ltd on osa vuonna 1986 perustettua sveitsiläistä PB-Technik Group -konsernia. Silicon International Ltd:llä on Kiinassa kattava myynti- ja huolto verkosto. Myynti- ja huoltoyksiköt sijaisevat Hong Kongissa, Pekingissä, Shanghaissa, Shenzhenissä ja Wuxissa. Silicon International Ltd:n liikevaihto vuonna 1998 oli noin 6 miljoonaa USD ja yhtiössä työskentelee 30 henkilöä.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. 31.3.1999 konsernin palveluksessa oli 502 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1.-31.3.1999 välisenä aikana oli 27,6 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalo 06.05.1999

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja