Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ VAHVISTAA MYYNTIVERKOSTOAAN

Huhtikuu 19, 1999

JOT AUTOMATION GROUP OYJ VAHVISTAA MYYNTIVERKOSTOAAN


Jot Automation Group Oyj ja saksalainen elektroniikka-alan kauppahuone Peter Jordan Gmbh ovat tänään allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen JOT Automation Groupin tuotteiden ja kokonaisjärjestelmien myynnistä, markkinoinnista sekä After Sales -palveluiden tarjoamisesta etenkin Euroopan saksankielisillä alueilla.

'Yhteistyösopimus täydentää merkittävästi JOT Automation Groupin omaa myynti- ja markkinointiverkostoa Euroopan markkinoilla. Peter Jordanin pitkä, yli 40 vuoden kokemus ja asiakaskontaktit ovat nyt JOT Automationin käytettävissä', kertoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Peter Jordan Gmbh on yksi Saksan johtavista eleroniikka-alan kauppahuoneista. Yritys on perustettu vuonna 1953 ja sen liikevaihto vuonna 1998 oli noin 38 miljoonaa Saksan markkaa. Peter Jordan Gmbh työllistää 40 henkilöä.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. 31.12.1998 konsernin palveluksessa oli 479 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 1998 oli 399,1 miljoonaa markkaa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalo 19.04.1999

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja