Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ JA KOREA MECHATEK CO., LTD

Huhtikuu 22, 1999

JOT AUTOMATION GROUP OYJ JA KOREA MECHATEK CO., LTD


JOT Automation Group Oyj on tänään solminut yhteistyösopimuksen Korea Mechatek Co., Ltd:n kanssa. Yhteistyö käsittää sekä markkinointi- ja myyntisopimuksen että aiesopimuksen yhteisyrityksen perustamisesta Korean tasavaltaan.

Markkinointi- ja myyntisopimuksen mukaan Korea Mechatek Co., Ltd tulee vastaaman JOT Automation Groupin tuotteiden ja kokonaisjärjestelmien markkinoinnista ja myynnistä sekä After Sales - palveluiden tarjoamisesta Korean Tasavallassa.

Aiesopimuksen mukaan osapuolet perustavat Korean tasavaltaan yhteisyrityksen, joka vastaa JOT Automation Groupin ja Korea Mechatekin omien tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä Kauko-Idän alueella.

"Olemme saavuttaneet hyvän markkina-aseman niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin.

Johdonmukaisena jatkona olemme aloittaneet tuotteidemme ja palvelujemme markkinoinnin myös Kauko-Idässä. Viime kesänä perustimme oman myyntiyhtiön Kiinan Hong Kongiin. Seuraavaksi kohdemaaksi olemme valinneet Korean Tasavallan", kertoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff. " Allekirjoitetulla yhteistyösopimuksella uskomme saavuttavamme lähivuosina merkittävän aseman Korean tasavallan kehittyneillä elektroniikkateollisuuden markkinoilla. Aiesopimuksen mukaisesti tulemme vielä kuluvan vuoden aikana perustamaan nykyisen yhteistyökumppanimme kanssa yhteisyrityksen, joka ottaa vastuulleen molempien yritysten tuotteiden markkinoinnin, myynnin sekä huoltotoiminnan."Korea Mechatek Co. Ltd on vuonna 1988 perustettu elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaatiolaitteita valmistava ja markkinoiva yritys. Vuonna 1998 yrityksen liikevaihto oli noin 10 miljoonaa USD ja henkilökuntaa 45.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. 31.12.1998 konsernin palveluksessa oli 479 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 1998 oli 399,1 miljoonaa markkaa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.Oulunsalo 22.04.1999

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja