Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ SAI ENSIMMÄISEN LOPPUTUOTTEIDEN PAKKAUSJÄRJESTELMIIN LIITTYVÄN TILAUKSEN

Huhtikuu 29, 1999

JOT AUTOMATION GROUP OYJ SAI ENSIMMÄISEN LOPPUTUOTTEIDEN PAKKAUSJÄRJESTELMIIN LIITTYVÄN TILAUKSEN


JOT Automation Group Oyj on saanut ensimmäisen elektroniikkateollisuuden lopputuotteiden automaattiseen pakkaamiseen tarkoitettuja järjestelmiä koskevan tilauksen. Tilaus on arvoltaan noin 15 miljoonaa markkaa.

JOT Automation Group Oyj:n helmikuussa USAn Nepcon West 99 messuilla ensi kertaa esittelemä automaattinen pakkausjärjestelmä on tarkoitettu elektroniikkateollisuuden lopputuotteiden automaattiseen pakkaamiseen. Uuden järjestelmän myötä JOT Automation Groupin toiminta laajenee elektroniikkateollisuuden tuotepakkauksen ja varastologistiikan automaatiotoimittajaksi. Lopputuotteiden pakkaaminen on aiemmin elektroniikkateollisuudessa hoidettu lähes yksinomaan manuaalisesti. Nyt saatu tilaus koskee osaa lopputuotteiden automaattisesta pakkausjärjestelmästä ja mahdollistaa haluttaessa koko pakkaamisen automatisoinnin.

Nyt solmittu kauppa merkitsee JOTille aivan uutta aluevaltausta. Voimme todeta olevamme ensimmäinen toimittaja, jolla on mahdollisuus tarjota asiakkaalle koko tuotantoprosessin automaatioratkaisua pitäen sisällään piirikorttien käsittelijät, testauskäsittelijät, robottituotteet, palettijärjestelmät ja nyt viimeisimpänä automaattisen loppukokoonpanon, kertoo JOT Automation Group Oyj:n CEO Jorma Terentjeff. Uudella pakkausjärjestelmällä on JOTille strateginen merkitys, sillä voimme puhua uudesta osa-alueesta elektroniikkateollisuuden tuotannon automatisoinnissa. Vasta nyt koko tuotantoprosessi voidaan automatisoida. Odotamme myös pakkausjärjestelmillemme erittäin hyvää menestystä markkinoilla. Vuonna 1998 automatisoimme testauskäsittelyn ja nyt lopputuotteiden kokoonpanon.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä kahdeksassa maassa. 31.3.1999 konsernin palveluksessa oli 502 henkilöä ja sen liikevaihto 1.1.-31.3.1999 oli 27,6 milj. euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalo 29.04.1999


JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja