Pörssi- ja lehdistötiedotteet 1999

Print Print this release
Elektrobit Group Oyj - JOT AUTOMATION GROUP OYJ JULKISTAA UUDEN ROBOTTISOULUN LOPPUTUOTTEEN PAKKAUKSEN AUTOMATIOSOINTIIN

Tammikuu 12, 1999

JOT AUTOMATION GROUP OYJ JULKISTAA UUDEN ROBOTTISOULUN LOPPUTUOTTEEN PAKKAUKSEN AUTOMATIOSOINTIIN


JOT Automation Group Oyj julkistaa ensimmäisen ABB:n uusimpaan robottiteknologiaan perustuvan tuotteen Nepcon West'99-messuilla Anaheimissa, USA:ssa 23-25.2.1999.

Tämä uuden sukupolven robottisolu on ensimmäinen JOTin ja ABB:n yhteistyössä kehittämä tuote. Tuote on suunniteltu erityisesti elektroniikkateollisuuden lopputuotteen pakkauksen automatisointia varten.

"JOTin ja ABB:n välinen yhteistyö on alkanut erittäin hyvin ja sen tuloksena ensimmäinen tuote on jo nyt tulossa markkinoille", kertoo toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

JOT Automation Group ja ABB Robotics Products Ab solmivat pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen uuden robottisukupolven kehittämisestä ja markkinoimisesta syyskuussa 1998.

Yhteistyön tarkoituksena on tukea JOT Automation Groupin laajentumista elektroniikkateollisuuden tuotepakkauksen ja varastologistiikan automaatiotoimittajaksi.

JOT Automation Group on elektroniikkateollisuuden tuotantoautomaation valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konserni. Konsernilla on tytäryhtiöitä seitsemässä maassa. 30.9.1998 konsernin palveluksessa oli 414 henkilöä ja sen liikevaihto yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana vuonna 1998 oli 250,8 miljoonaa markkaa. Vuonna 1997 liikevaihto oli 183 miljoonaa markkaa. Yhtiön osakkeet on listattu Helsingin Pörssissä.

Oulunsalo, 12.01.1999

JOT Automation Group Oyj
Hallitus

Jorma Terentjeff
Toimitusjohtaja